ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Νικήσαμε ήδη δυο φορές την πρωταθλήτρια"

Μουρίνιο: "Νικήσαμε ήδη δυο φορές την πρωταθλήτρια"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο "πήρε το αίμα του πίσω" μετά την επιβλητική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ, υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα του νίκησε την πρωταθλήτρια Αγγλίας δύο φορές την τρέχουσα σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε για δεύτερη φορά την τρέχουσα σεζόν την περυσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ. Η πρώτη ήταν στις 7 Αυγούστου (2-1) όταν και κατέκτησε το Community Shield, η δεύτερη το Σάββατο με το επιβλητικό 4-1 για την έκτη αγωνιστική της Premier League.

Σε αυτό στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, υπενθυμίζοντας στους φίλους της ομάδας το επιβλητικό πρώτο ημίχρονο.

"Πολύ καλό ματς και πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις όπως παίξαμε απέναντι στη Λέστερ. Κοντρολάραμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε κάτι περισσότερο αλλά ο Ρανιέρι γνώριζε πως να διατηρήσει την ισορροπία στην ομάδα. Ήταν μια επιλογή ανάμεσα στο να χάσει με πολλά γκολ και να ελέγξει το αποτέλεσμα.

Ήμασταν δυναμικοί. Είναι καλό να νικάς την πρωταθλήτρια ομάδα. Πέρυσι δεν μπορέσαμε να τους νικήσουμε, αυτή τη σεζόν τους νικήσαμε δύο φορές. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχουν να δουν οι οπαδοί μας τέτοιο ηχηρό αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο", υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ