ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Να μετονομαστεί το γήπεδο της Λέστερ σε Κλαούντιο Ρανιέρι"

Μουρίνιο: "Να μετονομαστεί το γήπεδο της Λέστερ σε Κλαούντιο Ρανιέρι"

O Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη διοίκηση της Λέστερ για την απόφαση της να απομακρύνει το Κλάουντιο Ρανιέρι. Το μήνυμα του Πορτογάλου στην μπλούζα του.

Η απόφαση των διοικούντων τη Λέστερ να απομακρύνουν απ' την τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Κλάουντιο Ρανιέρι προκάλεσε αντιδράσεις τόσο απ' τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, όσο κι απ' τους φιλάθλους.

Λίγη ώρα μετά την αποπομπή του Ιταλού τεχνικού, ο Ζοζέ Μουρίνιο έστειλε μήνυμα στήριξης μέσω Instagram, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (24/02) κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου χαρακτήρισε άδικη την αποπομπή του, έχοντας μάλιστα ράψει στο μπλουζάκι του τα αρχικά του ονόματος του Ιταλού.

"Μιλάω μέσα απ' την μπλούζα μου. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για κάποιον που έγραψε την πιο όμορφη ιστορία όλων των εποχών στην Premier League. Σε κάποιον που του αξίζει να μετονομαστεί το γήπεδο της Λέστερ σε 'Κλάουντιο Ρανιέρι' κι αντί αυτού απολύθηκε.

Επομένως, θεωρώ πως η Λέστερ έγραψε ιστορία δύο σερί χρονιές. Τον πρώτο χρόνο επειδή έκανε το μεγαλύτερο θαύμα στην Premier League, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Και τον δεύτερο με την απόφασή της, η οποία έχει ενώσει ολόκληρο το ποδόσφαιρο, επειδή είναι πολύ δύσκολο να την αποδεχτείς.

Τα αρχικά του στην μπλούζα μου είναι φόρος τιμής

Όμως, την ίδια στιγμή είναι καλό για εμάς προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε πως λειτουργεί πλέον το ποδόσφαιρο. Την περασμένη σεζόν θεώρησα πως ήταν αρνητικό ότι απολύθηκα ως πρωταθλητής. Όμως, πλέον, συνειδητοποιώ πως ήταν πταίσμα μπροστά σ' αυτό που συνέβη στον Ρανιέρι.

Το ποστ στο Instagram αποτελεί ένα φόρο τιμής, το ίδιο και τα αρχικά (σ.σ. CR) πάνω στην μπλούζα μου. Οπότε, δεν θεωρώ πως χρειάζεται κάτι παραπάνω, αφού κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα πέτυχε με την Λέστερ", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια απάντησε για τις φήμες που θέλουν τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ να έχουν παίξει ρόλο στην απόλυση του Ιταλού τεχνικού:

"Αν κάποιες απ' τις ιστορίες που διαβάζω είναι αληθινές ή έχουν έστω λίγη δόση αλήθειας, τότε είναι δύσκολο να βρεις λέξεις για να το περιγράψεις".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ