ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κάρικ"

Μουρίνιο: "Να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κάρικ"

Στον Μάικλ Κάρικ στάθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ (1-1). Έκανε ένα γενικό σχόλιο για τον ποδοσφαιριστή, αλλά αποκάλυψε την επιθυμία του για το μέλλον.

Για ακόμη μία σεζόν φαίνεται πως θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάικλ Κάρικ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου, μιας και θεωρεί σημαντικό για την ομάδα τον 35χρονο μέσο.

Ύστερα απ' την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ (1-1), ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία για ακόμη μία σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα των "κόκκινων διαβόλων" για δεύτερη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφήνοντας θετική εντύπωση στον Special One.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Ο Μάικλ είναι 35 ετών. Παίζοντας σε τόσο μεγάλη ένταση είχε μερικές κράμπες, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι λυπηρό για όλους μας το γεγονός ότι ο χρόνος φεύγει. Ο Κάρικ, όμως, παραμένει φανταστικός παίκτης και πάντα τον θαύμαζα".

"Δυστυχώς, δεν ήμουν προπονητής του τότε που ήταν 25, αλλά είμαι τώρα στα 35. Υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Ξέρουμε και οι δύο πού μπορεί να παίξει για να προσφέρει περισσότερα, πότε είναι έτοιμος και πότε πρέπει να ξεκουραστεί. Είναι ακόμα μαζί μας και μάλλον θα μείνει για άλλη μία χρονιά".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ