ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Μπορώ να πετύχω στη Γιουνάιτεντ"

Μουρίνιο: "Μπορώ να πετύχω στη Γιουνάιτεντ"

Η ηλεκτρονική έκδοση της Independent υποστηρίζει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο έστειλε εξασέλιδη (!) επιστολή προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξηγώντας γιατί είναι ο κατάλληλος για να διαδεχθεί τον Λουί φαν Χάαλ. Το διέψευσε κατηγορηματικά ο μάνατζέρ του

Ο Τσάρλι Όστιν "πλήγωσε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 87' στο "Ολντ Τράφορντ" , μία εβδομάδα μετά την εκτός έδρας νίκη των "κόκκινων διαβόλων" στο "Άνφιλντ", επαναφέροντας στην επικαιρότητα το θέμα περί αντικατάστασης του Λουί φαν Χαάλ. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των φίλων της ομάδας του, κάτι που ενδεχομένως να ισχύει και για τους διοικούντες τον σύλλογο.

Οι φήμες περί αποχώρησής του δίνουν και παίρνουν, με τα βρετανικά δημοσιεύματα να φέρνουν ουκ ολίγες φορές ως επικρατέστερο για τη διαδοχή του τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που απολύθηκε φέτος από την Τσέλσι, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Μόνο που αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον Independent , προχώρησε ένα βήμα.

Τι έκανε; Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας, έστειλε εξασέλιδη επιστολή προς τη διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είναι ο καλύτερος για τη θέση στην άκρη του πάγκου. Ο "Special One" αναφέρει όσα θετικά πιστεύει πως μπορεί να φέρει η άφιξή του στην αγγλική πόλη, επισημαίνοντας πως "μπορώ να αλλάξω την ομάδα". Που στέκεται στην επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί -πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα; Στο πάθος που έχει για τη θέση, τις Αρχές που έχει, οι οποίες συνάδουν με εκείνες της Γιουνάιτεντ, την αγάπη του για το επιθετικό ποδόσφαιρο και την τάση του να εξελίσσει τους παίκτες που παίρνει στα χέρια του.

Ευσταθούν ή όχι τα όσα αναφέρει ο Independent, το θέμα είναι πως ο Λουί φαν Χαάλ παραμένει στην πόρτα της εξόδου, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να προβάρει το κοστούμι του για να αναλάβει τις τύχες της Γιουνάιτεντ. Από την εποχή που αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άλλωστε ερίζει τη θέση.

Ο μάνατζερ του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες, διέψευσε κατηγορηματικά πως ο πελάτης έχει στείλει επιστολή στη ManUtd, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα "εντελώς παράλογο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ