ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Η Premier League είναι ξεχωριστή"

Μουρίνιο: "Η Premier League είναι ξεχωριστή"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να πάει σε ομάδα της Ιταλίας ή της Ισπανίας αυτό το καλοκαίρι, με τον ίδιο να τονίζει ωστόσο πως το αγγλικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο.

"Θα μπορούσα να πάω σε Ιταλία ή Ισπανία, όπως έχω κάνει ήδη στο παρελθόν, αλλά η Premier League είναι ξεχωριστή. Σε αρκετές χώρες οι μεγάλοι σύλλογοι θέλουν πάντα να γίνονται μεγαλύτεροι και να αφήνουν τους άλλους πίσω, πάντα πιο μικρούς.

Στην Αγγλία συμβαίνει το αντίθετο. Εδώ θέλουν όλοι οι σύλλογοι να είναι ανταγωνιστικοί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο στην καταλανική "Sport", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο επέλεξε να παραμείνει στο Νησί και να μην εργαστεί σε κάποιο εκ των άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Μουρίνιο: "Η Premier League είναι ξεχωριστή"

Όσον αφορά στους στόχους του, το νέο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε την "πείνα" του για τίτλους: "Είναι λίγο ανόητο και μερικές φορές εγωιστικό να θέτεις στόχους. Όμως το πιο ανόητο πράγμα από όλα είναι να θέλεις να νικάς σε όλα τα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι αδύνατο. Όμως είναι μία καλή αρχή για να βάζεις στόχους για τους παίκτες. Παίζουμε για να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος κάνουμε ταμείο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ