ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Γύρισε για να φύγει ο Σβάινσταϊγκερ"

Μουρίνιο: "Γύρισε για να φύγει ο Σβάινσταϊγκερ"
© REUTERS

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ προπονείται ξανά με την πρώτη ομάδα της ΜanUtd, αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως ο Γερμανός δεν έχει επιστέψει στα πλάνα του!

Στην συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Φενέρμπαχτσε για το Europa League, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, παραδέχτηκε πως ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ προπονείται ξανά με την πρώτη ομάδα απλά για να βγαίνουν οι αριθμοί και για να βρει την φόρμα του έτσι ώστε να βρει νέα ομάδα.

Δεν έκλεισε εντελώς την... πόρτα για να αγωνιστεί ξανά ο Γερμανός μέσος, αλλά ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει.

Ο Σβάινσταϊγκερ πάντως δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, καθώς δεν είναι στην λίστα του Europa League.

"Πήραμε την απόφαση την περασμένη Πέμπτη και τον ενημερώσαμε την Παρασκευή, έτσι ώστε από Δευτέρα να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα", τόνισε ο Πορτογάλος.

"Μου αρέσει να δουλεύω με 21-23 παίκτες, το πολύ 24. Μετά τα παιχνίδια όμως αυτοί που έπαιξαν προπονούνται ξεχωριστά. Μου μένουν 13-14 παίκτες, με τους τραυματισμούς γίνονται 10-11".

"Την προηγούμενη εβδομάδα αναγκαστήκαμε να φέρουμε παιδιά από την ακαδημία για να βγει η προπόνηση. Κοιτάζοντας τον Μπάστιαν να δουλεύει επαγγελματικά κάθε μέρα με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, νομίζω είναι μια ανθρώπινη απόφαση, μία επαγγελματική απόφαση να τον φέρουμε πίσω στην ομάδα".

"Έτσι θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος αν πάρει απόφαση να φύγει, θα είναι έτοιμος για να παίξει εκεί που θα πάει. Αλλιώς, αν μείνει, θα αποτελέσει μία ακόμη επιλογή. Δεν έχουμε βέβαια πρόβλημα στο κέντρο όπως στην άμυνα, αλλά να αποκτήσουμε πρόβλημα θα είναι μία ακόμη λύση".

"Είναι μια απόφαση που μπορεί να αποδειχθεί θετική για την ομάδα. Είναι μία καλή απόφαση για αυτόν και για εμάς".

Μουρίνιο: "Γύρισε για να φύγει ο Σβάινσταϊγκερ"
© ZENPIX LTD
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ