ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο για τις φήμες με τον Πογκμπά: "Μην λέτε μ@λ@κίες"!

Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Φανερά ενοχλημένος από τον Τύπο και σχολιαστές της αγγλικής τηλεόρασης ο Ζοζέ Μουρίνιο, έριξε κάμποσα "γαλλικά" στις δηλώσεις του σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Πολ Πογκμπά.

Τη στιγμή που οι φήμες για ρήξη στις σχέσεις του με τον Πολ Πογκμπά, εξαιτίας του τρόπου που τον χρησιμοποιεί στο γήπεδο, αυξάνονται ραγδαία στο Νησί, ο Ζοζέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με την Χάντερσφιλντ (FA Cup) ξέσπασε στους εκπροσώπους του Τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων "μην λέτε μ@λ@κίες"!

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πήρε ανάποδες" για τις εικασίες που έρχονται από τη Γαλλία και θέλουν τον παίκτη να σκέφτεται την πιθανότητα αποχώρησης από την ομάδα το καλοκαίρι:

"Μιλάτε ευγενικά γιατί όταν αναφέρεστε σε τέτοιες φήμες, πρέπει και να λέτε πολλά ψέμματα. Δέχομαι και μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Πολ, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο Πογκμπά παραδέχεται πως δεν παίζει καλά εσχάτως αλλά μέχρι εκεί. Αν θέλετε να μιλήσετε γι' αυτό έχει καλώς, αλλά η σπέκουλα δεν έχει νόημα.

Δεν είναι υποχρεωμένος να μιλήσω με εσάς για τις συζητήσεις μου με τους παίκτες. Είναι δικό μου πρόβλημα, του παίκτη πρόβλημα. Είναι μεγάλο ψέμα ότι η σχέση μου με τον Πολ είναι κακή, ότι δεν επικοινωνούμε, ότι δεν συμφωνούμε για τη θέση του στο γήπεδο ή την επιρροή του στη δυναμική της ομάδας.

Να είστε σωστοί και να πείτε πως όλοι ξέρουμε ότι στα τελευταία 2-3 ματς δεν έπαιξε καλά. Αυτή είναι η ιστορία. Τέλος. Τώρα είναι πρόβλημα δικό μου και του Πολ να βελτιώσει το επίπεδο της απόδοσης του. Δεν χρειάζεται να είστε ψεύτες!", ήταν το αρχικό ξέσπασμα του Πορτογάλου τεχνικού, που τα έβαλε και με πρώην παίκτες ή προπονητές που υπάρχουν στα αθλητικά πάνελ, μιλώντας με αρκετή δόση ειρωνείας:

"Είναι γελοίο να μιλάμε για την θέση του, δεν θέλω να γίνω κακός με τα ποδοσφαιρικά πάνελ άλλων χωρών, αλλά ο αριθμός των... ειδικών που έχουμε εδώ είναι μεγάλος. Υπάρχουν εκατοντάδες από αυτούς με σπουδαίο παρελθόν και γνώσεις στο άθλημα και θα ήθελα να τους ρωτήσω τι θέση έπαιξε ο Πογκμπά κόντρα στη Νιούκαστλ.

Θέλει μήπως κάποιος από εσάς να μου πει; Ναι, έπαιξε λοιπόν στο κέντρο. Είχαμε τον Μάτιτς στο "6", τον Λίνγκαρντ στα δεξιά του και τον Πογκμπά στα αριστερά του.

Ξέρετε ποιο είναι το αγαπημένο σύστημα του Πολ; Το 4-3-3. Ξέρετε ποια είναι η αγαπημένη του θέση στο 4-3-3; Το Νο8 στα αριστερά. Επομένως είναι εύκολο, έντιμο και αντικειμενικό να πούμε απλά ότι ο Πογκμπά δεν έπαιξε καλά κόντρα στη Νιούκαστλ.

Μην αφήνετε τον κόσμο να διαβάζει πράγματα που δεν είναι αλήθεια, πληρώνεστε για να διαβάζετε και να εξηγείτε το παιχνίδι. Μην λέτε μ@λ@κίες!

Ο Πολ είχε έναν σοβαρό τραυματισμό φέτος, παρόμοιο με του Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα που μπήκε στο χειρουργείο. Ήταν έξω για μεγάλο διάστημα. Δεν είναι για την ώρα καλός και επηρεάζει την ομάδα, όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα όταν οι σημαντικότεροι παίκτες της δεν αποδίδουν.

Δεν χρειάζεται να γράφετε ότι θέλουμε να τον πουλήσουμε, δεν το έχετε ανάγκη. Κάποιοι θέλετε να κατευθύνετε εκεί τα πράγματα, κάποιοι που γνωρίζω χρόνια και το επίθετο τους είναι "Ψεύτης"... Ο Πογκμπά θα παίξει αύριο (σ.σ. για το FA Cup κόντρα στη Χάντερσφιλντ)".

(AP Photo/Dave Thompson)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόταση για Πογκμπά ετοιμάζει η Ρεάλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ