ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο για Ντε Μπουρ: "Είναι ο χειρότερος προπονητής της Premier League"

Manchester United manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Απάντηση στον Φρανκ ντε Μπουρ έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντας τον Ολλανδό ως τον χειρότερο προπονητή της Premier League, μετά και από τις δηλώσεις του τελευταίου για τον Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ το Σάββατο πέτυχε δύο γκολ στην επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Λίβερπουλ για την 30η αγωνιστική της Premier League, στο ντέρμπι για τη 2η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Φρανκ Ντε Μπουρ, δήλωσε πως είναι κρίμα ο Ράσφορντ να έχει προπονητή τον Μουρίνιο. Σε δηλώσεις του στο "BT Sport", ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε: "Είναι κρίμα που προπονητής του Μάρκους είναι ο Μουρίνιο, διότι είναι ένας παίκτης που πρέπει να του δώσεις χρόνο για να αποδώσει σύμφωνα με τις ικανότητές του. Αλλά ο Μουρίνιο δεν δουλεύει έτσι. Θέλει να βλέπει άμεσα αποτελέσματα. Αν δεν κάνει ένα ή δύο καλά παιχνίδια, τον αφήνει εκτός. Είναι ένας παίκτης τόσο ταλαντούχος. Χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του. Θες να τον βλέπεις κάθε εβδομάδα".

Ο 20χρονος Άγγλος έχει αρχίσει σε 14 από τα 27 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα τέρματα του για το 2018 στην Premier League.

Ο Πορτογάλος προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" απάντησε στις δηλώσεις του Ολλανδού, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον χειρότερο προπονητή που έχει περάσει από τα γήπεδα της Αγγλίας. "Ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία της Premier League, με επτά αγώνες, επτά ήττες, μηδέν γκολ, δήλωσε πως είναι κρίμα ο Ράσφορντ να έχει προπονητή εμένα. Ίσως αν τον προπονούσε αυτός, να του μάθαινε πως να χάνει", ήταν τα λόγια του.

Οι δύο τους, υπενθυμίζεται, γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους τη σεζόν 1999-2000 στη Μπαρτσελόνα, όταν ο Μουρίνιο ήταν βοηθός προπονητή του Λουίς φαν Χάαλ, ενώ ο Ντε Μπουρ αγωνιζόταν με τα χρώματα των "μπλαουγκράνα" ως αμυντικός.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ