ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Ευχαριστημένος από τον Ιμπραχίμοβιτς, κανείς στο απυρόβλητο"

Μουρίνιο: "Ευχαριστημένος από τον Ιμπραχίμοβιτς, κανείς στο απυρόβλητο"
© BPI / PAUL GREENWOOD

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης (20/10, 22:05) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να στέκεται -στις δηλώσεις του- στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αλλά και στις αρχές που θα πρέπει να τηρούν οι ποδοσφαιριστές του.

Η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League διεξάγεται την Πέμπτη (20/10), όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (22:05).

Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, ο Ζοζέ Μουρίνιο στάθηκε στην μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά και στις αρχές που θα πρέπει να τηρούν οι ποδοσφαιριστές του.

"Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία του Ζλάταν. Μας δίνει ακριβώς αυτό που θέλουμε μέσα στο παιχνίδι. Είναι όμορφο που τον συναντώ έπειτα από 5 ή 6 χρόνια (σ.σ. είχαν συνεργαστεί στην Ίντερ) και διαθέτει την ίδια φιλοδοξία, το ίδιο πάθος κι επιθυμία να αγωνιστεί", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Είναι καλό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται μαζί του και να μαθαίνουν απ' αυτόν. Ο Ίμπρα προσφέρει και στο κλίμα της ομάδας. Λέει πολλά ανέκδοτα που όλοι θέλουν να ακούσουν. Είναι καλό για το ηθικό της ομάδας".

Παράλληλα, ο Ζοζέ Μουρίνιο επισήμανε πως κανείς ποδοσφαιριστής του δεν μένει εκτός κριτικής. Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά δεν εξαιρούνται απ' τη λίστα.

"Κανένας παίκτης μου δεν μένει στο απυρόβλητο. Άθικτα στην ομάδα είναι το πνεύμα, η υπερηφάνεια, η αφοσίωση στον σύλλογο κι ο σεβασμός για τους φιλάθλους μας".

Με νίκη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ η Γιουνάιτεντ θα ξεπεράσει τους Τούρκους στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου, πηγαίνοντας με καλή ψυχολογία στο Στάμφορντ Μπριτζ, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, την πρώην ομάδα του Special One. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" αναζητούν την εκτός έδρας νίκη απ' τις 27/9 (Χαλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1).

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ