ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Είμαι ο χειρότερος προπονητής της ιστορίας"

Μουρίνιο: "Είμαι ο χειρότερος προπονητής της ιστορίας"

Η Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ, έκανε την αυτοκριτική του, αστειεύτηκε με τον γνωστό του τρόπο, ενώ έδωσε... μάχη επιβίωσης με μια μύγα, από την οποία βγήκε πανηγυρικά νικητής (VIDEO).

Απ' όλα είχε η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Λέστερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από δυο απανωτά "χαστούκια" από Μάντσεστερ Σίτι και Γουότφορντ και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Ούτε σαν αστείο δεν θέλει να το σκέφτεται ο Πορτογάλος κόουτς και οι παίκτες του, που αντιμετωπίζουν την περσινή πρωταθλήτρια.

Ο Special One ήταν για μια ακόμη φορά απολαυστικός, αφού ξέρει να δίνει ατάκες και τίτλους. Δεν είναι τετριμμένος, δεν είναι βαρετός, ξέρει να παίζει το παιχνίδι των Media όσο κανένας. Όχι πάντα με καλά αποτελέσματα για τον ίδιο, παρ' όλα αυτά, είναι master σε αυτό το κομμάτι. Πάντως, για μια ακόμη φορά θέλησε να εκφράσει παράπονα προς τους εκπροσώπους του Τύπου για το πώς τον αντιμετωπίζουν.

Από 'κει και πέρα, ρωτήθηκε για το αν η Λέστερ μπορεί φέτος να κάνει το... repeat και κάπου εκεί χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον χειρότερο κόουτς της ιστορίας. Ναι, πλάκα έκανε, προφανώς και δεν το πίστευε, αλλά ήθελε να την... πει σε όσους τον κριτικάρουν για τις προπονητικές του ικανότητες.

"Προφανώς είναι πολύ δύσκολο για τη Λέστερ να κατακτήσει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα, όχι μόνο για τη Λέστερ και έχει αποδείξει η ιστορία. Πολλές ομάδες στην ιστορία της Premier League δεν κατάφεραν να το κάνουν. Μία από τις ομάδες που το κατάφεραν, ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλη ομάδα ήταν μία που την προπονούσε ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου", είπε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος στην Τσέλσι και στον ίδιο.

Μουρίνιο: "Είμαι ο χειρότερος προπονητής της ιστορίας"

Ο Μουρίνιο είπε ακόμα πως ο Μαρσιάλ δεν θα δώσει το παρών στο ματς με τη Λέστερ λόγω τραυματισμού από τον αγώνα με την Γουότφορντ, ενώ εγκωμίασε την περσινή πρωταθλήτρια, λέγοντας πως είναι μεν μια ομάδα εύκολη στην ανάλυση, αλλά δύσκολη στην αντιμετώπιση στο χορτάρι.

Εξάλλου, τόνισε πως "πάντα έλεγα από την 1η μέρα πως οι φιλοδοξίες μου για τίτλους ήταν κινητήριοι παράγοντες για να έρθω εδώ. Δεν γίνεται να είσαι σε αυτό το κλαμπ και να λες κάτι διαφορετικό. Πολλές ομάδες έχουν μια σταθερότητα με τον ίδιο προπονητή για χρόνια και τον ίδιο κορμό.

Ξέρουμε ήδη ποιος θα είναι πρωταθλητής στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Σκωτία και τις 1-2 ομάδες στην Ισπανία. Στην Αγγλία, κάθε ομάδα παίζει για τη νίκη σε κάθε ματς και μπορεί να νικήσει σε κάθε ματς".

Ο Μουρίνιο είπε ακόμα πως το μόνο που τον ενοχλεί, είναι η κριτική στους παίκτες του και ότι ο ίδιος πρέπει να τους προστατεύει, ενώ ερωτηθείς για την φόρμα του Ρούνεϊ, είπε πως "είμαστε ομάδα, δεν είμαστε ο Γουέιν Ρούνεϊ".

Τέλος, έδωσε μάχη με μια μύγα και βγήκε πανηγυρικά νικητής...

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ