ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Δεν θα επιτίθεται πάντα η Μ.Γιουνάιτεντ"

Μουρίνιο: "Δεν θα επιτίθεται πάντα η Μ.Γιουνάιτεντ"

Όσοι περίμενουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίξει... φουλ επίθεση αυτή τη σεζόν, ας το ξεχάσουν! Διαβάστε τι δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφορικά με τη φιλοσοφία του για το παιχνίδι των "κόκκινων διαβόλων".

Αρκετοί ήταν εκείνοι που άσκησαν έντονη κριτική στον Λουίς Φαν Χάαλ για τον μη θελκτικό τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική σεζόν, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να προειδοποιεί πάντως ότι το σύστημα φουλ-επίθεση που οραματίζονται κάποιοι για τη νέα βερσιόν των "κόκκινων διαβόλων" δεν βρίσκεται στην ατζέντα του.

"Από το 2001 και μετά που βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικά από το 2004 που ήρθα στην Αγγλία έβλεπα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως μία νικήτρια ομάδα, όχι πάντα ως επιθετική ομάδα.

Έπαιξα μερικές φορές κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχα δει μία αμυντική ομάδα. Την αντιμετώπισα ως προπονητής της Ρεάλ σε ματς στη Μαδρίτη όπου πέρασαν μόλις δύο φορές τη σέντρα και ο Γουέιν Ρούνεϊ έπαιζε έξω αριστερά για να πρεσάρει τον δεξιό μπακ της ομάδας μου.

Τους έβλεπα πάντα ως νικήτρια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία, ναι, αλλά μία ομάδα για να νικάει χρειάζεται να πετυχαίνει περισσότερα γκολ από όσα δέχεται", τόνισε με δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της πρεμιέρας της φετινής Premier League που βρίσκει την ομάδα του να δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ, με τον "special one" να προσθέτει:

"Αυτή είναι η πρόκληση για την Μάντσεστερ Γιιουνάιτεντ, να προσπαθήσει να γίνει μία νικήτρια ομάδα σε μία νέα εποχή της Premier League που είναι δυσκολότερη απ'ότι στο παρελθόν. Θέλουμε να κατακτούμε διοργανώσεις.

File photo dated 05-10-2014 of Chelsea manager Jose Mourinho (right) has a heated exchange with Arsenal manager Arsene Wenger (left) on the touchline during the Barclays Premier League match at Stamford Bridge, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Friday September 18, 2015. Arsenal manager Arsene Wenger has no interest in reopening a war of words with Chelsea boss Jose Mourinho ahead of Saturday's Barclays Premier League clash at Stamford Bridge. See PA story SOCCER Arsenal. Photo credit should read Nick Potts/PA Wire.
File photo dated 05-10-2014 of Chelsea manager Jose Mourinho (right) has a heated exchange with Arsenal manager Arsene Wenger (left) on the touchline during the Barclays Premier League match at Stamford Bridge, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Friday September 18, 2015. Arsenal manager Arsene Wenger has no interest in reopening a war of words with Chelsea boss Jose Mourinho ahead of Saturday's Barclays Premier League clash at Stamford Bridge. See PA story SOCCER Arsenal. Photo credit should read Nick Potts/PA Wire. PA

Μπορεί να παίξεις άσχημα και να κερδίσεις μεμονωμένα παιχνίδια αλλά για να κατακτήσεις διοργανώσεις χρειάζεται να παίξεις καλά". Ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πάντως ότι στόχος της ομάδας του είναι ο τίτλος και άφησε αιχμές για τους συναδέλφους του που βρίσκονται στον πάγκο άλλων μνηστήρων του τίτλου οι οποίοι αποφεύγουν να δηλώσουν πως σκοπεύουν στο τρόπαιο.

"Θέλουμε τον τίτλο και το ίδιο σκέπτονται και πολλοί άλλοι αλλά φοβούνται να το πουν. Παίζουν αμυντικά όσον αφορά στα λόγια. Παίζουν με τις λέξεις και προσπαθούν να κρύβονται..."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ