ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Δεν είμαι το τέρας που παρουσιάζετε"

Μουρίνιο: "Δεν είμαι το τέρας που παρουσιάζετε"

Η εξαιρετική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του League Cup, έδωσε την ευκαιρία στον Ζοζέ Μουρίνιο να την "πει" στους δημοσιογράφους για όσα διέδιδαν το πρώτο διάστημα της παρουσίας του.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο, με αφορμή τα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με τον... αέρα των 26 σερί αήττητων αγώνων, αλλά και της κατάκτησης του League Cup Αγγλίας, αποφάσισε να επιτεθεί στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Ο "Special One" υποστήριξε πως, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, είναι ένας εύκολος άνθρωπος, με τον οποίο οι παίκτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

"Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμαθε πως δεν είμαι το τέρας που λέτε πως είμαι. Δεν είμαι τόσο κακό παιδί, ένας αλαζονικός τύπος, ένας δύσκολος άνθρωπος για να δουλέψεις μαζί του. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, κανένας στο προπονητικό Κέντρο δεν τρέχει την στιγμή που φτάνω. Επομένως, νομίζω πως είμαι καλύτερος απ' ό,τι νομίζετε. Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου είναι αρκετά χαρούμενοι, ενώ οι σχέσεις μου με τους παίκτες είναι πολύ καλές", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ