ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μουρίνιο: "Απίστευτο που δεν έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ο Ίμπρα"

Μουρίνιο: "Απίστευτο που δεν έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ο Ίμπρα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εκστασιάστηκε από την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην πρεμιέρα του στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει ακόμα τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς "τρέλανε" τον Ζοζέ Μουρίνιο. Δεν ήταν μόνο ότι σηκώθηκε όρθιος και τον αποθεώσε με χαρακτηριστικές κινήσεις (και μορφασμούς) στον πάγκο μετά το γκολ του στο "Vitality Stadium" απέναντι στην Μπόρνσμουθ, αλλά στο φινάλε του αγώνα ο Πορτογάλος δεν δίστασε να μιλήσει για αδικία που δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Σουηδός στράικερ μία Χρυσή Μπάλα.

"Έχει το προφίλ ενός παίκτη που η Premier League χαίρεται να έχει. Είναι εκπληκτικό ότι ο Ιμπραχίμοβιτς δεν έχει κατακτήσει μία Χρυσή Μπάλα, είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός παίκτης.

Μουρίνιο: "Απίστευτο που δεν έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα ο Ίμπρα"

Αυτή τη στιγμή πάντως στην καριέρα του, θέλει να κατακτήσει την Premier League και όχι τη Χρυσή Μπάλα. Δεν έχει σημασία που είναι 34 ετών, δεν έχει το σώμα και τη νοοτροπία ενός ανθρώπου που είναι 34. Πιστεύω ότι στα επόμενα δύο χρόνια θα μπορέσει να κάνει φανταστικά πράγματα για το σύλλογο και για την Premier League".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ