ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μία ανάσα από τη Γιουνάιτεντ ήταν ο Ροναλντίνιο

Μία ανάσα από τη Γιουνάιτεντ ήταν ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο με δηλώσεις του στο FourFourTwo εξήγησε πώς βρέθηκε μία ανάσα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γιατί την τελευταία στιγμή επέλεξε την Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική. Πολλές φορές οι λεπτομέρειες φτιάχνουν μία ιστορία διαφορετική από αυτή που ίσως θα βλέπαμε για τον καθένα. Τα πάντα μπορούν ν' αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη σε μία μεταγραφή και αυτό αποδεικνύεται και απ' όσα δήλωσε ο Ροναλντίνιο στο FourFourTwo.

Το καλοκαίρι του 2003 ο νεαρός Βραζιλιάνος, ο οποίος έκανε θραύση με την Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν δεδομένο πως θα εγκαταλείψει το Παρίσι. Οι μνηστήρες πολλοί, αλλά εκείνος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα. Τι προηγήθηκε όμως;

"Σχεδόν πήγα στη Γιουνάιτεντ. Ήταν θέμα 48 ωρών, αλλά ο Σάντρο Ροσέλ μου είχε πει πριν δεχτώ την προσφορά το εξής: "Αν γίνω πρόεδρος της Μπάρτσα, θα έρθεις;" Κι εγώ είχα απαντήσει "ναι".

Ήταν θέμα λεπτομερειών για να πάω στη Γιουνάιτεντ και τότε ο Ροσέλ με πήρε να μου πει ότι κερδίζει τις εκλογές. Του είχα υποσχεθεί ότι θα έπαιζα στην Μπαρτσα. Ήταν πολύ γρήγορες οι διαπραγματεύσεις. Είπα στους Άγγλους ότι είχα επιλέξει την Μπάρτσα.

Ήταν η σωστή επιλογή. Οι Βραζιλιάνοι ανέκαθεν αγαπούσαν την Μπάρτσα. Έχουμε ιστορία εκεί. Εκτός γηπέδου τίποτα δε συγκρίνεται με την Ευρώπη, επομένως είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίξαμε εκεί".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ