ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μία αγωνιστική και δύο πρόστιμα σε Μουρίνιο

Μία αγωνιστική και δύο πρόστιμα σε Μουρίνιο

Η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τιμώρησε τον Ζοζέ Μουρίνιο με μία αγωνιστική και δύο πρόστιμα για τη συμπεριφορά του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την πειθαρχική επιτροπή της FA και θα απουσιάσει από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Σουόνσι την Κυριακή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποδέχθηκε το κατηγορητήριο για τη φραστική επίθεση προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην ανάπαυλα του αγώνα με την Μπέρνλι στο "Ολντ Τράφορντ" την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο μετά από την αποβολή του για έντονες διαμαρτυρίες.

Ο ίδιος ο Άγγλος διεθνής διαιτητής υποστήριξε ότι ο Special One "ξέσπασε" και ότι "το έχασε" κατά τη διάρκεια της έντονης συνομιλίας τους στη φυσούνα.

Βάσει κανονισμών, εάν ο Μουρίνιο αποδεχόταν το κατηγορητήριο, θα τιμωρείτο με ποινή μιας αγωνιστική και πρόστιμο, το οποίο ορίστηκε στα 8.800 ευρώ. Σε περίπτωση που δεν αποδεχόταν τις κατηγορίες και κατά την εκδίκαση της υπόθεσης κρινόταν ένοχος, θα του επιβαλλόταν τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Επιπροσθέτως, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 55.300 ευρώ για τα σχόλια που έκανε για τον διαιτητή του αγώνα Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι Τέιλορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίθεση Μουρίνιο σε Κλάτενμπεργκ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ