ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του ο Ιμπραχίμοβιτς

Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του ο Ιμπραχίμοβιτς
© CAVENDISH PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μπορεί να μην ακολούθησε την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κίνα αλλά το Σάββατο (30/7) αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" σε φιλικό με την Γαλατασαράι που θα γίνει στην Σουηδία.

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες, και πάλι του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά με τους νέους του συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει την Τετάρτη (27/7) ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός στράικερ είχε άδεια λόγω της παρουσίας του στο EURO 2016 και δεν ακολούθησε την προετοιμασία των "κόκκινων διαβόλων" στην Κίνα μετά από απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Σουηδός όμως νωρίτερα την Τετάρτη βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ με τους φωτογραφικούς φακούς των Άγγλων να "συλλαμβάνουν" την άφιξη του Ιμπραχίμοβιτς. Πλην βέβαια του έμπειρου στράικερ στην προπόνηση θα βρίσκονται και οι Φελαινί, Σβάινσταϊγκερ, Μαρσιάλ, Σνέιντερλιν που επίσης αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αυτό που όλοι περιμένουν τώρα είναι το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ιμπραχίμοβιτς, έστω και σε φιλικό, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Άγγλοι αυτό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Σουηδία στο Ullevi Stadium, την πατρίδα του "Ίμπρα" και το οποίο κλείσθηκε μετά την μεταγραφή του Σουηδού άσου στην Γιουνάιτεντ.

Επίσης σε ότι έχει να κάνει με τον Ιμπραχίμοβιτς και την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ πήγε συνοδευόμενος από έναν άνθρωπο των Άγγλων μέσα σε μια άσπρη BMW ενώ ακόμα μένει σε ξενοδοχείο στο Μάντσεστερ.

πηγή: dailymail.co.uk

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ