ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μετά τον Ζλάταν και ο Μχιταριάν στη Γιουνάιτεντ!

Μετά τον Ζλάταν και ο Μχιταριάν στη Γιουνάιτεντ!

Ο Χένρικ Μχιταριάν είναι και τυπικά παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να ανακοινώνει την παραχώρηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού στους "κόκκινους διαβόλους".

Δυνατά έχει μπει ο Ιούλιος για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κάνει το ένα μετεγγραφικό χτύπημα μετά το άλλο. Πρώτα ήταν την Παρασκευή (1/7) η ανακοίνωση της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, για να ακολουθήσει σήμερα (2/7) αυτή του Χένρικ Μχιταριάν, έστω και αν η γνωστοποίηση της συμφωνίας ήρθε πρώτα μέσω... Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Αρμένιου μεσοεπιθετικού στους "κόκκινους διαβόλους", με τον Ζοζέ Μουρίνιο να βλέπει τη μια μετά την άλλη επιθυμία του να γίνεται πράξη και να ετοιμάζεται να φτιάξει μια ονειρεμένη ομάδα που θα αφήσει πίσω της μια τριετία που την πήγε αρκετά πίσω.

Η μετά-Φέργκιουσον εποχή δεν ήταν εύκολη και ο Special One πήγε στο "Old Trafford" για να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες. Ο Μχιταριάν προέρχεται από εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Ντόρτμουντ, είναι παίκτης με ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει πολύ τη Γιουνάιτεντ. Ένας ποδοσφαιριστής με ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση και αίσθηση του γκολ. Εν ολίγοις, έχει το "πακέτο"...

"Αυτή η μετεγγραφή έγινε στη βάση μιας συνολικά καινούργιας κατάστασης. Η Μάντσεστερ έκανε μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά σε μας. Αν την απορρίπταμε, ο παίκτης θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι του 2017", ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής ομάδας, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ