ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μένει με αστρονομικό μπάτζετ μεταγραφών ο Φαν Χάαλ

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 14:  Manager Louis van Gaal of Manchester United walks off after during the Barclays Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on December 14, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)
Φαν Χάαλ MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα από το Βέλγιο αποκαλύπτει πως ο Λουίς Φαν Χάαλ όχι μόνο θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά θα διαχειριστεί ένα τεράστιο ποσό για μεταγραφές.

Η φετινή σεζόν είναι απογοητευτική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού βρίσκεται εκτός τετράδας και κατ επέκταση από τη συμμετοχή της στο Champions League την επόμενη περίοδο. Όπως είναι λογικό, ο Λουίς Φαν Χάαλ θεωρείται από πολλούς "τελειωμένος" με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φαντάζει ως το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Δημοσίευμα της De Telegraaf, ωστόσο, αποκαλύπτει πως ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός όχι μόνο δεν το... κουνάει, αλλά θα διαχειριστεί το καλοκαίρι μπάτζετ μεταγραφών που θα αγγίξει τα 125.000.000€!

Με αυτό το ποσό θα αγοράσει επιθετικό παγκόσμιας κλάσης και από εκεί και πέρα θα γεμίσει το ρόστερ του με χρήσιμα εργαλεία. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι Βέλγοι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ