ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Memphis De-pipe

Memphis De-pipe

Ο Μέμφις Ντεπάι "συνελήφθη" να περνάει καλά με συντροφιά έναν ναργιλέ στο Ρότερνταμ και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την έξοδο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο Μάντσεστερ ήδη... κλαίνε τα 25 εκατομμύρια λίρες που ξόδεψαν το 2015 για να αποκτήσουν τον Μέμφις Ντεπάι από την Αϊντχόφεν.

Η καριέρα του Ολλανδού πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο φορώντας τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και ήρθε ο φωτογραφικός φακός να τον "τσακώσει" τη στιγμή που ήταν... άτακτος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ρότερνταμ.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο "Shisha and Tapas Lounge" την Κυριακή (25/12), γρήγορα κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον Ντεπάι να καπνίζει ναργιλέ, πίνοντας πάντως μόνο ανθρακούχο νερό, μαζί με έναν φίλο του και τρεις γυναικείες παρουσίες.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία, θέλοντας προφανώς να "νοστιμίσουν" περαιτέρω το θέμα, επικαλούνται ακόμη και έρευνες του World Health Organisation, σύμφωνα με τις οποίες το κάπνισμα ναργιλέ για μια ώρα είναι το ίδιο επιβλαβές με 100 έως 200 τσιγάρα.

Ο Ολλανδός κυνηγός - που έχει διαμέρισμα στο Ρότερνταμ κοντά στο μαγαζί που φωτογραφήθηκε - δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο και το πλέον πιθανό σενάριο για εκείνον είναι να φύγει από το "Old Trafford" στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έχει μόλις 5 συμμετοχές με τους "κόκκινους διαβόλους", όλες ερχόμενος από τον πάγκο.

Στη Sun μάλιστα φιλοξενούνται αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα αναφορικά με τις ατασθαλίες του Ντεπάι:

"Ήταν εκεί με έναν φίλο του παρακολουθώντας παιχνίδι του Άγιαξ και ο καθένας του κάπνιζε ναργιλέ. Έχω δει τον Μέμφις εκεί κάμποσες φορές, πρόσφατα αγόρασε ένα διαμέρισμα εδώ και έρχεται όποτε είναι ήσυχα για να καπνίσει ναργιλέ. Πρόσφατα ήταν εδώ με έναν Ολλανδό ράπερ, ονόματι Bollebof".

Memphis De-pipe

Οι φωτογραφίες από το Ρότερνταμ σίγουρα δεν θα βοηθήσουν τον Ντεπάι να βρει κώδικες επικοινωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό, με την Έβερτον να μοιάζει διατεθειμένη να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας του 22χρονου κυνηγού στην Premier League, αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού τον Γενάρη.

Νωρίτερα τον Δεκέμβρη, ο Μουρίνιο μιλώντας για την περίπτωση του Ντεπάι τόνισε τα εξής:

"Νιώθω κάπως άσχημα με τον εαυτό μου γιατί δεν έχω πραγματικές ευκαιρίες σε όλους. Υπάρχουν θέσεις στην ομάδα που παρατηρείται πολυκοσμία. Οι ακραίοι επιθετικοί για παράδειγμα.

Δεν έχουμε μόνο τους καθαρούς εξτρέμ, έχουμε επίσης παίκτες που μπορούν να παίξουν εκεί. Προσθέσαμε τον Ράσφορντ και τον Ρούνεϊ στους Λίνγκαρντ, Μάτα, Μχιταριάν, Ντεπάι, Μαρσιάλ και Άσλεϊ Γιανγκ.

Για να είμαι ειλικρινής, σε παίκτες όπως οι Γιανγκ και Ντεπάι, δεν τους έδωσα μια σειρά αγώνων να παίξουν και να αποδείξουν πράγματα, οπότε αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό".

Το τελευταίο διάστημα οι Γουίλσιρ, Στέρλινγκ, Άιμπ και Αγκμπονλαχόρ, έχουν επίσης "συλληφθεί" από τον φωτογραφικό φακό να κάνουν χρήση ναργιλέ.

Memphis De-pipe
Memphis De-pipe
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ