ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Με το Νο6 ο Πογκμπά στη ManUtd

Με το Νο6 ο Πογκμπά στη ManUtd

Λίγο πριν τις 12:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε πως ο Πολ Πογκμπά θα φορά την φανέλα με το Νο6, όπως αναμενόταν άλλωστε. Τι έγινε χτες, τι περιμένουμε σήμερα...

Λίγα-λίγα τα δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα στοιχεία για τον Πολ Πογκμπά, για να κρατά τον πλανήτη... συνδεδεμένο με τα εξαιρετικά social media του συλλόγου.

Λίγο πριν τις 12:00 ώρα Ελλάδος, δηλαδή λίγο πριν της 10 το πρωί ώρα Αγγλίας, ήρθε η αποκάλυψη για την φανέλα του Γάλλου σταρ. Πλάτη ο Πογκμπά να δείχνει το Νο6, όπως αναμενόταν άλλωστε.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε ένας... μικρός χαμός. Αφού κυκλοφόρησε φωτογραφία με τα πλυντήρια οι φήμες έλεγαν πως η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει την Τρίτη. Μετά όλοι περίμεναν ανακοίνωση στις 23:00 (ώρα Ελλάδος), δεν ήρθε, έτσι όλοι εκτίμησαν πως τελικά Τρίτη θα έρθει η ανακοίνωση.

Αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα τελικά η ManUtd μέσω εξαιρετικών video και φωτογραφιών ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Τα ξημερώματα ακολούθησε η πρώτη μίνι-συνέντευξη και για σήμερα αναμένουμε την κλασική ανακοίνωση μέσω κεiμένου, αλλά βέβαια την παρουσίαση.







TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ