ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάτα: "Παίρνουμε τρομερά ποσά, ζούμε σε μια φούσκα"

Μάτα: "Παίρνουμε τρομερά ποσά, ζούμε σε μια φούσκα"
Μάτα © BPI / PAUL GREENWOOD

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν εξωπραγματικά πόσα και ανέφερε ότι "ζούμε σε μια φούσκα".

Δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες να παραδέχεται ένας διάσημος ποδοσφαιριστής ότι τα χρήματα που παίρνει είναι εξωπραγματικά. Ο Χουάν Μάτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ζωή και πως "είναι σαν να ζούμε σε μία φούσκα".

Ο Ισπανός ανέφερε: " Με σεβασμό στην υπόλοιπη κοινωνία, εμείς είμαστε σε θέση να παίρνουμε έναν απίστευτο μισθό. Η πραγματική ζωή είναι αυτή των φίλων μου. Έχουν μείνει άνεργοι και έχουν αναγκαστεί να πάνε να σπουδάσουν στο εξωτερικό και να μεταναστεύσουν. Η ζωή που κάνω ως ποδοσφαιριστής δεν είναι φυσιολογική. Με φοβίζει μερικές φορές όταν σκέφτομαι πόσο προστατευμένος είμαι.

Το μικρότερο πρόβλημα να αντιμετωπίζω θα έρθει κάποιος για μένα και θα το διορθώσει. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει σε μία φυσιολογική ζωή. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική ζωή. Είναι σαν να ζούμε σε μία φούσκα".

Μάτα: "Παίρνουμε τρομερά ποσά, ζούμε σε μια φούσκα"
© EPA

Εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα: " Όταν ένας παίκτης παίρνει μια πολύ καλή μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, τότε νομίζει πως έγινε... Μαραντόνα. Βλέπεις νεαρά παιδιά που με τα χρήματα που βγάζουν αμέσως ντύνονται με ακριβά ρούχα, κυκλοφορούν με ακριβά αυτοκίνητα και έχουν ύφος.

Αυτά τα παιδιά πρέπει να τα πλησιάσεις και να τους πεις δυο κουβέντες ώστε να μην καταστρέψουν την καριέρα τους βλέποντας όλη αυτή τη λάμψη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ