ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάτα: "Αυτή είναι η σχέση μου με τον Μουρίνιο"

Μάτα: "Αυτή είναι η σχέση μου με τον Μουρίνιο"

Ο Χουάν Μάτα προχώρησε σε δηλώσεις στο πλαίσιο χθεσινής (31/10) εκδήλωσης της Γιουνάιτεντ. Ρωτήθηκε για τη μέχρι τώρα παρουσία του στο Μάντσεστερ, αλλά και για τη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ζοζέ Μουρίνιο και Χουάν Ματά συναντήθηκαν ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη σχέση των δύο ανδρών να έχει βελτιωθεί. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος κόουτς ήταν αυτός που εισηγήθηκε την πώληση του Ισπανού τον Ιανουάριο του 2014, απ' την Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ έναντι 41,2 εκ. ευρώ.

Όταν ο Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν δεδομένη την αποχώρηση του Μάτα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, παρά τα τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Ο ποδοσφαιριστής των "κόκκινων διαβόλων" έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ μετρά και τρία γκολ. Άξιο αναφοράς στη σχέση των δύο, είναι ότι ο Μάτα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Μπέρνλι (29/10).

Σε ερώτηση για τη φυγή του απ' την Τσέλσι, απάντησε: "Έχουν δημιουργηθεί αρκετές ιστορίες γύρω απ' το θέμα, αλλά είμαι ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια".

Για την παρουσία του στο Μάντσεστερ, σχολίασε: "Από τότε που ήρθα στη Γιουνάιτεντ υπήρξαν καλές κι άσχημες στιγμές, αλλά πάντα νιώθω σημαντικός στην ομάδα", ενώ για τη σχέση του με τον Special One, σημείωσε: "Δεν έχω προσωπική σχέση με τον Μουρίνιο. Η σχέση μας είναι επαγγελματική. Πολλά γράφτηκαν όταν ήρθε στην ομάδα, αλλά κράτησα το μυαλό μου συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ