ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μάρκος Ρόχο: "Έβρισα όταν έμαθα ότι πήραμε τον Αλέξις"

Μάρκος Ρόχο: "Έβρισα όταν έμαθα ότι πήραμε τον Αλέξις"
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Μάρκος Ρόχο παραδέχτηκε ότι όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν χάρηκε ιδιαίτερα, αναφερόμενος στις αψιμαχίες που είχαν κατά καιρούς ως αντίπαλοι.

Οι περισσότεροι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενθουσιάστηκαν με την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Αυτό δεν ίσχυε για τον Μάρκο Ρόχο, ο οποίος όταν έγινε γνωστό πως ο Χιλιανός θα γίνει συμπαίκτης του, σχολίασε επί λέξει: "Γ@#*το, όχι, δεν τον θέλω".

Ο κεντρικός αμυντικός από την Αργεντινή είχε υπάρξει αντίπαλος πολλές φορές με τον 29χρονο Χιλιανό, παραδεχόμενος μάλιστα πως δεν είχαν καλές σχέσεις.

"Ο Αλέξις είναι φοβερός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν είχαμε καλές σχέσεις στον αγωνιστικό χώρο", δήλωσε στο TyCSports της Αργεντινής ο Ρόχο.

"Κάθε φορά που τεθήκαμε αντίπαλοι, είτε σε αγώνα των εθνικών μας είτε σε αγώνα των συλλόγων μας, του έδινα δυνατές κλωτσιές. Το ίδιο έκανε και αυτός. Πολλές φορές μάλιστα ήμουν προσβλητικός απέναντί του, αλλά αυτός απαντούσε ευγενικά".

Ο διεθνής αμυντικός, επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στην πρώτη αντίδρασή που είχε όταν έμαθε ότι ο Αλέξις θα γίνει συμπαίκτης του. " Ω γ*#*, όχι δεν τον θέλω εδώ".

Επιπλέον, ο 27χρονος αποκάλυψε και το διάλογο που είχαν με τον Μουρίνιο όταν επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Χιλιανού. "Σκοπεύουμε να αποκτήσουμε τον Αλέξις. Δεν θέλω να του σπάσεις τα πόδια αύριο στην προπόνηση, μου είπε χαρακτηριστικά, και ξέσπασε σε γέλια".

Photo credits: AP Photo/Armando Franca

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ