ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαίνεται η κόντρα Μουρίνιο - Πογκμπά

Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Μπορεί ο Μουρίνιο πρόσφατα να προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μην "λένε μ@λ@κίες" για τη σχέση του με τον Πογκμπά, ωστόσο στο Νησί επιμένουν ότι η κόντρα των δύο ανδρών καλά κρατεί.

Εδώ και λίγες εβδομάδες είναι κάμποσα τα δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο που θέλουν τη σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά να βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Και μπορεί πρόσφατα ο Πορτογάλος τεχνικός να προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μην "λένε μ@λ@κίες" για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Γάλλο μέσο, ωστόσο στο Νησί επιμένουν ότι η κόντρα των δύο ανδρών μαίνεται!

Την Παρασκευή (23/2) ήρθαν νέα ρεπορτάζ που θέλουν Μουρίνιο και Πογκμπά να έχουν έντονο διάλογο στο γραφείο του τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προπονητικό κέντρο του Κάρινγκτον.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Πογκμπά παραπονέθηκε για τον τρόπο μεταχείρισης του από τον Μουρίνιο και μετέφερε τη δυσαρέσκεια των συμπαικτών του για τις επιλογές στην τακτική των πρόσφατων αναμετρήσεων.

"Φεύγοντας ρίξε μια ματιά το γράφει έξω από την πόρτα μου. Λέει πως εγώ είμαι ο προπονητής. Εγώ είμαι το αφεντικό", φέρεται να απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός στον παίκτη.

Την ίδια στιγμή τα σενάρια για επιθυμία του Πογκμπά να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους "κόκκινους διαβόλους" συνεχίζονται, ωστόσο επισημαίνεται πως οι ετήσιες απολαβές του Γάλλου είναι πολύ υψηλές και δύσκολα μπορεί να βρεθεί σύλλογος που θα του δώσει αυτά τα χρήματα.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά δεν έχει παίξει κανένα 90λεπτο. Δύο φορές έχει αντικατασταθεί και άλλες τρεις έχει έρθει από τον πάγκο.

(AP Photo/Miguel Morenatti)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ