ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Λευκή πετσέτα" ο Μουρίνιο: "Στόχος μας η δεύτερη θέση"

Manchester United's manager Jose Mourinho applauds the fan after the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. United won the game 3-0. (AP Photo/Rui Vieira)
Μουρίνιο AP

Την πεποίθησή του ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν χάνει τον τίτλο στην εφετινή Premier League εξέφρασε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η 2η θέση.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην Premier League. Πέταξε "λευκή πετσέτα" και υποστήριξε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα χάσει το πρωτάθλημα.

Μετά την ήττα από την Τότεναμ, η Γιουνάιτεντ έμεινε 15 βαθμούς πίσω από τη Σίτι και κατά τον Πορτογάλο προπονητή αυτή η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί στα 13 ματς που απομένουν. "Χρειαζόμαστε βαθμούς για να είμαστε οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους" ανέφερε την Παρασκευή (2/2) ενόψει του σαββατιάκου (3/2) αγώνα με τη Χάντερσφιλντ.

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε δεύτεροι. Ήμασταν πρώτοι για μερικές εβδομάδες και μετά πάντα δεύτεροι. Δεν θυμάμαι να ήμασταν 4οι, 5οι ή 6οι" συμπλήρωσε ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος παραδέχτηκε για την πρωτοπόρο ομάδα: "Τα καταφέρνουν εξαιρετικά. Δεν αφήνουν τις άλλες ομάδες να τους πλησιάσουν. Η πρώτη θέση έχει κριθεί".

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει 68 βαθμούς έπειτα από 25 ματς, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 53. Λίβερπουλ και Τσέλσι έχουν 50 σε ισάριθμα ματς.

(AP Photo/Rui Vieira)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ