ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

''Κράζουν'' Ντι Μαρία, αλλά ''πουλάει''

''Κράζουν'' Ντι Μαρία, αλλά ''πουλάει''
Ντι Μαρία © EPA

Ο ποδοσφαιριστής του οποίου η φανέλα γίνεται ανάρπαστη στην Αγγλία είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Παρότι σχολιάζονται αρνητικά οι επιδόσεις του στο γήπεδο, ο Αργεντινός ''πουλάει''. Ποιοι τον ακολουθούν στη λίστα με τη ζήτηση φανέλας.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία μπορεί να πραγματοποιεί μέτρια σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η φόρμα του δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο το πόσο δημοφιλής είναι. Η ζήτηση της φανέλας του είναι τέτοια που τον κατατάσσει πρώτο στη σχετική λίστα.

Ποσοστό που αγγίζει το 9.59% αγοράζει τη φανέλα του Αργεντινού. Παρότι κόστισε στη Γιουνάιτεντ σχεδόν 81 εκατ. ευρώ και δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ο Ντι Μαρία ''πουλάει''. Ο Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ που έρχεται στη δεύτερη θέση έχει ποσοστό 3,8%.

Ο τρίτος στη λίστα με τους πιο δημοφιλείς παίκτες στην Premier League, με βάση τη ζήτηση φανέλας, είναι ο Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι, με ποσοστό 2.27%. Ακολουθεί με 2.16% ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα.

Πέμπτος στη σχετική κατάταξη είναι ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι και ακολουθούν οι Γουέιν Ρούνεϊ, Ραδαμέλ Φαλκάο, Στίβεν Τζέραρντ, Σέρχιο Αγκουέρο και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

''Κράζουν'' Ντι Μαρία, αλλά ''πουλάει''
© SPORTSDIRECT.COM
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ