ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κοντά σε Φαν Πέρσι η Φενέρμπαχτσε

Κοντά σε Φαν Πέρσι η Φενέρμπαχτσε

Στην Πόλη βρίσκεται ο ατζέντης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Κιπ Φος, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε για τη μεταγραφή του Ολλανδού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, πρέπει να αισθάνεται ως "σουλτάνος" στην Κωνσταντινούπολη με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε να του φέρνει ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Σύμφωνα με τον "Guardian", o ατζέντης του 31χρονου Ολλανδού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, βρίσκεται στην Τουρκία για διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες του βρετανικού εντύπου αναφέρουν ότι ο διεθνής Ολλανδός τα έχει βρει σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε, συμφωνώντας σε συμβόλαιο διαρκείας τεσσάρων ετών και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η σύζυγος του Φαν Πέρσι είχε αντιρρήσεις όσον αφορά στη μετακίνησή τους στην Τουρκία, αλλά μετά την εβδομαδιαία διαμονή της στη γειτονική χώρα άλλαξε άποψη. Άνθρωπος - "κλειδί" στην υπόθεση είναι ένας συμπατριώτης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Ολλανδίας. Ο Ντιρκ Κάιτ, πρώην ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε (για τρεις σεζόν) και νυν της Φέγενοορντ, ανέλαβε το μεσολαβητικό ρόλο προκειμένου να πείσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πανίσχυρη η Φενέρμπαχτσε

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι σε περίπτωση που ο ατζέντης του Φαν Πέρσι, Κιπ Φος, φύγει με την ολοκλήρωση του deal από την Πόλη, η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα γίνεται παντοδύναμη στη γειτονική χώρα.

Ήδη έχει αποκτήσει τον Σίμον Κιερ από τη Λιλ (7.500.000€), τους Φερναντάο και Εζμπαϊρακλί από Ατλέτικο Παραναένσε και Μπούρσασπορ (2.500.000€ και 1.700.000€ αντίστοιχα), αλλά και τους Φαμπιάνο και Αμπντουλάγ Μπα. Αμφότεροι, οι δύο τελευταίοι, δανεικοί από την Πόρτο.

Γενική (ακόμη πιο εντυπωσιακή) άνοδος για την Τουρκία και το ποδόσφαιρό της. Ο Λούκας Ποντόλσκι υπέγραψε στη Γαλατάσαράι, ο Ετο' ό στην Αντάλιασπορ, το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Ροναλντίνιο, ο Εμ' Μπιά στην Τράμπζονσπορ.

Την Κυριακή "πατά" Τουρκία ο Νανί

Και δεν σταματά εδώ. Την Κυριακή φθάνει στην Πόλη ο Νανί για το τελικό σκέλος των διαπραγματεύσεων με τη Φενέρμπαχτσε. Ο διεθνής Πορτογάλος, αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο κι αυτός ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε περίπτωση που είναι αίσια για τη Φενέρμπαχτσε η έκβαση των υποθέσεων Νανί και Φαν Πέρσι, Ολλανδός και Πορτογάλος μετά το Μάντσεστερ θα είναι συμπαίκτες και στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ