ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Κλείνει" τμήμα εξέδρας του "Old Trafford" με Μίντιλαντ

"Κλείνει" τμήμα εξέδρας του "Old Trafford" με Μίντιλαντ

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "κλείνει" μέρος του τρίτου διαζώματος του "Old Trafford" στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ για τους "32" του Europa League, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος.

Η ρεβάνς της 25ης Φλεβάρη στο Μάντσεστερ, ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Μίντιλαντ, για τους "32" του Europa League δε φαίνεται ότι συγκινεί ιδιαίτερα τους φίλους της αγγλικής ομάδας. Μετά την απροθυμία των οπαδών να αγοράσουν εισιτήριο στη συγκεκριμένη θέση του γηπέδου, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ενημέρωσε τους φίλους της που είχαν αγοράσει εισιτήρια ότι θα μετακινηθούν.

Μάλιστα, τους διεμήνυσε ότι θα είναι σε καλύτερες θέσεις, χωρίς έξτρα κόστος. Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κινητοποιήσει τους φίλους της ομάδας για το εν λόγω ματς, μειώνοντας κατά 25% τις τιμές σε όλες τις θέσεις. Μάταια, όμως.

Έτσι το συγκεκριμένα μέρος του τρίτου διαζώματος του "Old Trafford" - χωρητικότητας 5.000 θέσεων - θα μείνει άδειο. Το "ιστορικό χαμηλό" προσέλευσης στο "Old Trafford" τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε πάλι σε ματς Europa League, το 2012, με αντίπαλο την Μπιλμπάο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ