ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κιν: "Χάλια ο Ρούνεϊ"

Κιν: "Χάλια ο Ρούνεϊ"

Ο Ρόι Κιν, μιλώντας σε εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης, σχολίασε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, στο περιθώριο του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ με την Αϊντχόφεν.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν βοηθός προπονητή στην εθνική Ιρλανδίας, Ρόι Κιν, σχολίασε αρνητικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά τη νέα κακή εμφάνισή του με αντίπαλο την Αϊντχόφεν

Συγκεκριμένα είπε: "Μέχρι τώρα ήταν εξαιρετικός στην ομάδα, σκόραρε και έπαιζε εξαιρετικά. Αλλά πλέον είναι ο αρχηγός, έχει περισσότερες ευθύνες και πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έβλεπες τους παίκτες και περίμεναν κάτι να συμβεί αντί να το προκαλέσουν αυτοί. Ο Ρούνεϊ μίλησε για απουσία συγκέντρωσης, αλλά φταίει κι αυτός. Πρέπει να κάνει την υπέρβαση".

Κιν: "Χάλια ο Ρούνεϊ"
© PA

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Ψυχολογικά και σωματικά δείχνει εκτός. Πρέπει να το κοιτάξει και να το διορθώσει σύντομα", ενώ αναφέρθηκε και στην ενασχόληση του παίκτη με το WWE: "Την προηγούμενη βδομάδα τον είδα να χαστουκίζει έναν παλαιστή. Δεν θα με ενοχλούσε αν έπαιζε καλά, αλλά όταν παίζεις άσχημα πρέπει να λύσεις το πρόβλημα, να αποτελέσει το παράδειγμα. Δεν φαίνεται καλά, δείχνει χάλια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ