ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κάρελ Πομπόρσκι, πόσο άλλαξες;

Κάρελ Πομπόρσκι, πόσο άλλαξες;
PHOTOGRAPH: BRANDON MALONE/ACTIO

Ο Κάρελ Πομπόσκι πήρε μέρος σε φιλικό των παλαιμάχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα σε αυτούς της Λίβερπουλ και ο κόσμος τρόμαξε να τον γνωρίσει. Δείτε το ολότελα νέο λουκ του 43χρονου πλέον Τσέχου.

Ήταν ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους ποδοσφαιριστές στη δεκαετία του '90 όχι μόνο για την τεχνική του κατάρτιση (την οποία πάντως δεν κατάφερε να δείξει σε Αγγλία και Ιταλία) αλλά και για την εντυπωσιακή του χαίτη στα μαλλιά όμως τώρα το συγκεκριμένο αυτό χαρακτηριστικό που τον έκανε να ξεχωρίζει δεν υφίσταται πλέον.

Ο Πομπόρσκι πήρε μέρος ως μέλος της ομάδας παλαιμάχων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Σουηδία με την αντίστοιχη ομάδα της Λίβερπουλ και η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν καθώς εμφανίστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό λουκ, χωρίς δηλαδή την μακριά του κώμη.

Κάρελ Πομπόρσκι, πόσο άλλαξες;

Ο Κάρελ Πομπόρσκι με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ με 17 χρόνια διαφορά...

Κάρελ Πομπόρσκι, πόσο άλλαξες;
Κάρελ Πομπόρσκι, πόσο άλλαξες;

Ωστόσο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η "Mirror", ο Πομπόρσκι εμφανίστηκε "πιο άνετος από ποτέ" ενώ "τίμησε" το νέο του λουκ με ένα υπέροχο σκαφτό πλασέ απέναντι στον Ντούντεκ που κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό τέρμα.

* Η πάνω φωτογραφία είναι από το 1996 και την τρομερή λόμπα του Πομπόρσκι στο Τσεχία-Πορτογαλία που έστειλε την εθνική ομάδα της χώρας τους στα ημιτελικά του Euro '96.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ