ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Καντονά: "Ο Μουρίνιο δεν είναι Γιουνάιτεντ. Ο Γκουαρδιόλα είναι σε λάθος Μάντσεστερ"

Καντονά: "Ο Μουρίνιο δεν είναι Γιουνάιτεντ. Ο Γκουαρδιόλα είναι σε λάθος Μάντσεστερ"

Ο Ερίκ Καντονά, ο οποίος έγινε σήμερα 50 ετών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Guardian" ομολόγησε ότι λατρεύει τον Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είναι ο κατάλληλος για την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Γάλλο παλαίμαχο άσο της ομάδας, Ερίκ Καντονά, ο οποίος σήμερα γιορτάζει τα 50ά του γενέθλια να εκφράζει τη διαφωνία του με την εν λόγω πρόσληψη, αν κι ομολόγησε την παραδοχή του στον Πορτογάλο, και να υποδεικνύει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως τον βέλτιστο αντικαταστάτη του Λουί φαν Χάαλ.

"Αγαπώ τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά όσον αφορά στον τύπο του ποδοσφαίρου που παίζει, δεν νομίζω ότι είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγαπώ την προσωπικότητά του αγαπώ το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο, το χιούμορ του. Είναι πολύ έξυπνος, απαιτεί το 100% από τους ποδοσφαιριστές του. Και βέβαια, κερδίζει πράγματα. Αλλά, δεν νομίζω ότι είναι ο τύπος του ποδοσφαίρου που θα αγαπήσουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμη κι η ομάδα νικά. Μπορεί να νικήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά, θα περιμένουν αυτού του τύπου το ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν νικούν; Δεν το νομίζω.

Ο Γκουαρντιόλα θα έπρεπε να πάρει τη θέση. Είναι "γιος" του Γιόχαν Κρόιφ. Θα ήθελα να δω τον Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ο μόνος, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι στο Μάντσεστερ, αλλά σε λάθος ομάδα

Kάνω πολλά πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά, αν μου ζητούσαν να γίνω προπονητής στη Γιουνάιτεντ, θα αποδεχόμουν. Ο Γκουαρδιόλα είναι στη Μάντσεστερ Σίτι, οπότε θέλουν κάποιον να κερδίζει με ωραίο ποδόσφαιρο; Εγώ είμαι αυτός! Ναι, μιλάω σοβαρά. Το λέω αυτό γιατί είναι όπως όταν βρίσκεσαι σε ένα κλαμπ. Όταν λες ότι δεν ενδιαφέρεσαι, τότε όλα τα κορίτσια σε θέλουν. Ίσως, αν πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για αυτή τη δουλειά, να μου την είχαν προσφέρει. Αν μου το ζητήσουν, θα δούλευα πάρα πολύ σκληρά", υποστήριξε ο Ερίκ Καντονά.

Καντονά και footshirts. Διαχρονικός...έρωτας με ξεχωριστά σχέδια

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ