ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Και επισήμως στη Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν

Και επισήμως στη Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν
Νταρμιάν

Την απόκτηση του Ματέο Νταρμιάν ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστήριο της ιταλικής ομάδας στον 26χρονο μπακ, ο οποίος από το 2011 αγωνιζόταν στη ''γκρανάτα''.

Μετά τον Ντεπάι και τον Σβαϊστάιγκερ, τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φορέσει και ο Ματέο Νταρμιάν. Ο 26χρονος μπακ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στους ''κόκκινους διαβόλους'', με την τέως πια ομάδα του, την Τορίνο, να ανακοινώνει την πώλησή του.

''Η Τορίνο ανακοινώνει την πώληση του Ματέο Νταρμιάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρόεδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νταρμιάν για τη σοβαρότητα, την αφοσίωση και τον επαγγελματικό που έδειξε αυτά τα χρόνια'' ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ''γκρανάτα'' στην οποία ο αλός αγωνιζόταν από το 2011.

Λίγο αργότερα οι ''κόκκινοι διάβολοι'' επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν. ' 'Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πέρασα υπέροχα στην Τορίνο και ελπίζω οι φίλοι της να καταλάβουν πως το γεγονός ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να παίξω στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να απορρίψω'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο δεξιός οπισθοφύλακας.

Ο Νταρμιάν, που είναι γεννημένος στις 2 Δεκεμβρίου το 1989, έχει περάσει στο παρελθόν από Μίλαν, Πάντοβα και Παλέρμο, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ