ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Κορυφαίο μυαλό ο Μουρίνιο"

Ιμπραχίμοβιτς: "Κορυφαίο μυαλό ο Μουρίνιο"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί δύο φορές κοντά στην Premier League ενώ έβγαλε το καπέλο στον νυν τεχνικό του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ευκαιρίες είχε και παλαιότερα για να μετακομίσει στον μαγικό κόσμο της Premier League αλλά δεν το έκανε. Φέτος όμως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, στα 34 του χρόνια, δέχτηκε την πρό(σ)κληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φορέσει την κόκκινη φανέλα και να την επαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια ανομβρίας, με τον Σουηδό να ομολογεί ουσιαστικά πως η παρουσία του Μουρίνιο στον πάγκο ήταν εκείνη που τον έπεισε να πει "ναι".

Ιμπραχίμοβιτς: "Κορυφαίο μυαλό ο Μουρίνιο"

"Ήμουν κοντά στο να μετακινηθώ στην Premier League δύο φορές, μία με την Άρσεναλ και μία με την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν συνέβη όμως ποτέ και δεν είχα ανάγκη να παίξω στην Premier League", δήλωσε αρχικά ο Σουηδός σούπερ σταρ, για να αναφερθεί στη συνέχεια με διθυραμβικά σχόλια για τον Μουρίνιο.

"Ο Μουρίνιο είναι το κορυφαίο μυαλό, ο καλύτερος εγκέφαλος. Ξέρει τι χρειάζεται να έχει για να παίρνει τις νίκες. Έμαθα πολλά από αυτόν στην Ίντερ. Ποιός δεν θα ήθελε να έχει για προπονητή τον Μουρίνιο;"

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ