ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν είμαι κακό παιδί, είμαι κανονικός άνθρωπος"

Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν είμαι κακό παιδί, είμαι κανονικός άνθρωπος"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε νέες δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ούτε αλαζόνας ούτε κακό παιδί, παρά μόνο έχει αυτοπεποίθηση και είναι κανονικός άνθρωπος.

Μιλώντας στο Skysports, ο Σουηδός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, υποστήριξε ότι δεν είναι ο αλαζόνας που τον κατηγορούν όλοι, αλλά ένας άνθρωπος με τη δική του οπτική γωνία κι αυτοπεποίθηση.

"Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι κακό παιδί, ότι είμαι αυτό, είμαι εκείνο κι έχει περιέργεια. Ποιος είναι ο Ζλάταν; Είμαι ένας οικογενειάρχης, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, αλλά όταν μπαίνω στο γήπεδο γίνομαι λιοντάρι, αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας.

Δεν θεωρώ ότι είμαι αλαζόνας με τον τρόπο που ο κόσμος το σκέφτεται. Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και αυτό δεν έχει να κάνει με αλαζονεία, πιστεύω ότι είναι μια ατομική δύναμη ως ανθρώπινο ον. Έχω αυτοπεποίθηση σε εμένα τον ίδιο. Αυτό δεν νομίζω ότι είναι αλαζονεία. Έχω μια οπτική γωνία και πιστεύω στον εαυτό μου. Δουλεύω γι' αυτό", υποστήριξε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ