ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ιμπραχίμοβιτς: "Αυτός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία"

Ιμπραχίμοβιτς: "Αυτός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ρωτήθηκε για το ποιον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Διαβάστε σε ποιον αναφέρθηκε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βλέπει ποδόσφαιρο στον ελεύθερό του χρόνο; Ιδού τι απάντησε ο Σουηδός.

Με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναφέρθηκε στον Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Πιστεύω ότι ο Ρονάλντο είναι φαινόμενο. Έγινε ο παίκτης που πάντα ήθελε να γίνει. Ήταν δύσκολο, αλλά αυτός τα κατάφερε".

"Έπαιρνε την μπάλα και ήταν σαν να λέει 'θα φροντίσω εγώ γι' αυτό'. Στο παρελθόν δεν υπήρχε ποδοσφαιριστής όπως αυτός και φυσικά δεν υπάρχει τώρα. Ήταν μοναδικός. Όταν ήμουν νέος τον παρακολουθούσα κι έλεγα στον εαυτό μου 'θέλω να γίνω ακριβώς όπως αυτός'. Να είμαι εκείνος που θα κάνει τη διαφορά στο γήπεδο".

Σε ερώτηση για το καλύτερο ματς που έχει δει ως θεατής: "Δεν παρακολουθώ συχνά ποδόσφαιρο, επειδή είμαι μέρος αυτού. Θα πρέπει να κρατάς απόσταση. Εάν διάλεγα έναν αγώνα που έχω δει, αυτός είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998, ανάμεσα σε Γαλλία και Βραζιλία (3-0). Τον παρακολούθησα, επειδή ήταν μια μάχη ανάμεσα σε Ρονάλντο και Ζιντάν. Παίκτες που θέλεις να βλέπεις να αγωνίζονται".

IMPOSSIBLE? F*** YOU I AM ZLATAN! Το νέο μπλουζάκι των footshirts το είδατε;

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ