ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η ΚΠΡ... συνδέει Φέργκιουσον και Φαν Χάαλ

Η ΚΠΡ... συνδέει Φέργκιουσον και Φαν Χάαλ

Κόντρα στην ΚΠΡ πέτυχαν την πρώτη τους νίκη οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Λουίς Φαν Χάαλ ως προπονητές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. "Διαβολική" σύμπτωση θα έλεγε κάποιος.

Για όσους θεωρούν σημειολογικές τις συμπτώσεις και τους δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα, έχει το ενδιαφέρον τους το γεγονός πως οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Λουίς Φαν Χάαλ πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί του ίδιου αντιπάλου.

Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος πολυνίκης κόουτς, στις 22 Νοεμβρίου 1986 είδε τους "κόκκινους διαβόλους" να επικρατούν με 1-0 χάρη σε γκολ του Δανού, Γιον Σίβεμπακ και αυτή ήταν η παρθενική φορά που γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας ως προπονητής της Γιουνάιτεντ. Ακολούθησαν εκατοντάδες άλλες...

Όσο για τον Λουίς Φαν Χάαλ, είδε επιτέλους την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μέσα στο "Θέατρο των Ονείρων" συνέτριψε με 4-0 τους Λονδρέζους χάρη σε γκολ των Ντι Μαρία, Ερέρα, Ρούνεϊ και Μάτα. Και για τον Ολλανδό ήταν η πρώτη επιτυχία στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Προφανώς και πρόκειται για "διαβολική" σύμπτωση. Εντούτοις, για τον "Φέργκι" αποτέλεσε το έναυσμα για τα μελλούμενα που ήταν θρυλικά με τον ίδιο στον πάγκο, ενώ σε κάτι ανάλογο ελπίζει και ο πολύπειρος Ολλανδός προπονητής.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ