ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η καλή μέρα απ' το... ντεμπούτο φαίνεται

Η καλή μέρα απ' το... ντεμπούτο φαίνεται

Ο Άνχελ Ντι Μαρία θα να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην Μπέρνλι ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θυμηθείτε τι έκαναν οκτώ δαπανηρές μεταγραφές του παρελθόντος στην "πρώτη" τους με την φανέλα της Μάντσεστερ Γ.

Η καλή μέρα απ' το πρωϊ φαίνεται και όλοι στην Μάντσεστερ Γ. ελπίζουν ο Άνχελ Ντι Μαρία να είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στην ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ. Ο Αργεντίνος αποκτήθηκε με το ποσό των 60 εκατ. λιρών από την Ρεάλ Μαδρίτης και αποτελεί μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Αργεντίνος θα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπέρνλι. Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, θυμηθείτε οκτώ ακριβές μεταγραφές στην "πρώτη" τους με την Μάντσεστερ Γ. Από τον Άντι Κόουλ στον Χουάν Μάτα.

Άντι Κόουλ (1995 - 7 εκατ. λίρες)

Το 1995, η Μάντσεστερ Γ. ξόδεψε 7 εκατ. λίρες για να αποκτήσει τον Άντι Κόουλ, ως ελεύθερο από την Νιουκάστλ. Στο ντεμπούτο του με τους "κόκκινους διαβόλους" ο Κόουλ σκόραρε εναντίον της Άστον Βίλα. Συνολικά με την φανέλα της Μάντσεστερ Γ. σημείωσε 121 γκολ!

Η καλή μέρα απ' το... ντεμπούτο φαίνεται

Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν (2001 - 28.1 εκατ. λίρες) - Φαν Νίστελρόι (2001 - 19 εκατ. λίρες)

Το ντεμπούτο Αργεντίνου Βερόν με την φανέλα της Μάντσεστερ Γ. το 2001 με αντίπαλο την Φούλαμ, επισκιάστηκε από τα 2 γκολ του Φαν Νίστελρόι στη νίκη των "κόκκινων διαβόλων" με 3-2.

Γουέιν Ρούνεϊ (2004 - 27 εκατ. λίρες)

Καλύτερη εμφάνιση δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Γουέιν Ρούνεϊ στην "πρώτη" του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν δέκα χρόνια. Η Γιουνάιτεντ συνέτριψε 6-2 την Φενέρμπαχτσέ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ρούνεϊ σημείωσε χατ-τρικ.

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (2008 - 30.7 εκατ. λίρες)

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ηττήθηκαν με 2-1 στο "Άνφιλντ" από την Λίβερπουλ και στον Βούλγαρο πιστώνεται η ασίστ στο γκολ του Τέβες, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ρόμπιν Φαν Πέρσι (2012 - 24 εκατ. λίρες)

Με ήττα ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάντσεστερ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός δεν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός στον αγώνα με την Έβερτον καθώς από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον προτιμήθηκε το δίδυμο Ρούνεϊ - Γουέλμπεκ. Ο Ολλανδός μπήκε στο 68' και δεν κατάφερε να αλλάξει την εξέλιξη του ματς.

Μαρουάν Φελαϊνί (2013 - 27.5 εκατ. λίρες)

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ επευφήμησαν τον Φελαϊνί στην "πρώτη" του με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Ντέιβιντ Μόγιες είχε δώσει την συγκατάθεση του στην απόκτηση του Βέλγου και η Μάντσεστερ ξόδεψε μια μικρή περιουσία για να τον αποκτήσει. Το ντεμπούτο του παρότι στέφθηκε με νίκη για την Μάντσεστερ επί της Κρίσταλ Πάλας, ο διεθνής άσος δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση. Χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή του Άντερσον.

Χουάν Μάτα (2014 - 37.1 εκατ.)

Ο Χουάν Μάτα έδειξε από την πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αξία του. Είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ της Μάντσεστερ επί της Κάρντιφ 2-0 και πρόσφερε θέαμα στο κοινό του Όλντ Τράφορντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ