ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η... θεϊκή απάντηση του Ιμπραχίμοβιτς στον Καντονά!

Η... θεϊκή απάντηση του Ιμπραχίμοβιτς στον Καντονά!
2016 GETTY IMAGES

Ο Ερίκ Καντονά καλωσόρισε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Γιουνάιτεντ λέγοντάς του πως μπορεί να γίνει πρίγκηπας στο Μάντσεστερ γιατί ο τίτλος του βασιλιά ανήκει σε εκείνον. Ο Σουηδός δεν άργησε να σηκώσει το γάντι και έδωσε "πληρωμένη απάντηση" στον Γάλλο!

"Έχω ένα προσωπικό μήνυμα για σένα Ζλάταν: αποφάσισες να γίνεις κόκκινος. Είναι η καλύτερη απόφαση που πήρες ποτέ. Ένα όμως τελευταίο πράγμα, μπορεί να υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς στο Μάντσεστερ.

Εσύ μπορείς να γίνεις πρίγκηπας αν το θέλεις. Το Νο 7 είναι δικό σου αν ενδιαφέρεσαι. Αυτό είναι το δώρο καλωσορίσματος από μένα... Ξέχνα τον βασιλιά, ας ζήσει πολλά χρόνια ο πρίγκηπας".

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω video στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο "πολύς" Ερίκ Καντονά, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο του "βασιλιά" από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την σημαντική του προσφορά στο σύλλογο τη δεκαετία του '90, με τον Σουηδό να απαντάει όμως με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μέσω της εφημερίδας της πατρίδας του Aftonbladet.

"Άκουσα αυτά που είπε ο Καντονά και του δίνω συγχαρητήρια γιατί πάντα τον θαύμαζα. Αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι δεν θα είμαι ο βασιλιάς του Μάντσεστερ, θα είμαι ένας Θεός του Μάντσεστερ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος σούπερ σταρ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ