ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η πειθαρχία... στέρησε τίτλους στη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον

Η πειθαρχία... στέρησε τίτλους στη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τόνισε πως θα μπορούσε να έχει κατακτήσει περισσότερα τρόπαια, αν δεν επικεντρωνόταν τόσο πολύ στην καλή πειθαρχία.

Η διαδρομή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι συνυφασμένη με τρόπαια και διακρίσεις. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο Σκωτσέζος προπονητής θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους ως προπονητής των "κόκκινων διαβόλων".

Στο επικείμενο βιβλίο του με τον τίτλο "Leading" ανέφερε πως ανεξαρτήτως του πόσα περισσότερα τρόπαια θα μπορούσε να έχει κατακτήσει, δεν θα άλλαζε με τίποτα το προπονητικό του στυλ, αν γινόταν και πάλι προπονητής.

Ο 73χρονος είπε ότι "ο κόσμος θα δώσει πολλές ευκαιρίες στον προπονητή να σπάσει το μαστίγιο, οπότε είναι προτιμότερο να διαλέξεις τις καλύτερες στιγμές σου. Για μένα, η πειθαρχία ήταν πάνω απ' όλα και αυτό μπορεί να μου κόστισε πολλούς τίτλους.

Αν όμως έπρεπε να επαναλάβω πράγματα, θα έκανα ακριβώς τα ίδια, διότι η πειθαρχία προηγείται των πάντων και είναι το σημαντικότερο σε μια ομάδα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ