ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μονακό απέρριψε μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για Εμ' Μπαπέ!

Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent)
Monaco's Kylian Mbappe celebrates with teammates after he scored the first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/David Vincent) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Guardian", η Μονακό αρνήθηκε πρόταση ύψους 85.000.000 ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, γνωστοποιώντας πως δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από 120.000.000 ευρώ!

O Κιλιάν Εμ' Μπαπέ αποτελεί, με διαφορά, το πιο "καυτό" όνομα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αφού οι εκπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μονακό, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 18 ετών), τον μετατρέπουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον project.

Ήδη, ενδιαφέρον για την απόκτησή του νεαρού επιθετικού, έχουν εκφράσει η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους.

Μάλιστα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" το πήγαν ένα βήμα παρακάτω, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα του " Guardian", κατέθεσε πρόταση ύψους 85.000.000 ευρώ στους Μονεγάσκους, η οποία όμως απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα κατέστησαν σαφές πως δεν παραχωρούν τον Γάλλο στράικερ με λιγότερα από 120.000.000 ευρώ! Aπ' την πλευρά του, ο Εμ' Μπαπέ δείχνει μία προτίμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης ελέω... Ζινεντίν Ζιντάν.

Τη φετινή σεζόν, ο Γάλλος μετράει 24 γκολ και 11 ασίστ σε 38 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου οι Μονεγάσκοι να βρίσκονται στην κορυφή της Ligue 1, αλλά και στα ημιτελικά του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent, File

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ