ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει για το ταξίδι των φιλάθλων της στη Ρωσία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει για το ταξίδι των φιλάθλων της στη Ρωσία
© EPA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να βοηθήσει τους φιλάθλους που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν μέχρι τη Ρωσία για τον αγώνα με τη Ροστόβ, πληρώνοντας μέρος του κόστους.

Σε μία πρωτότυπη κίνηση θα προχωρήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα για την έκδοση ρωσικής βίζας στους φιλάθλους της που θα πραγματοποιήσουν το ταξίδι για τον αγώνα με τη Ροστόβ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" αντιμετωπίζουν την περσινή δευτεραθλήτρια Ρωσίας για τη φάση των 16 του Europa League και το ταξίδι των περίπου 5.000 χιλιομέτρων από το Μάντσεστερ αναμένεται να κοστίσει από μόνο του αρκετά στους πιο πιστούς φιλάθλους που θα επιδιώξουν να στηρίξουν τον σύλλογο στη ρωσική πόλη.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 9 Μαρτίου και κάθε ένας από τους περίπου 500 φιλάθλους που θα κάνουν το ταξίδι, καλείται να πληρώσει 140 ευρώ για τη βίζα του.

Αυτό σημαίνει ότι η Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταβάλλει περίπου 70.000 ευρώ για να συνδράμει στα έξοδα των φιλάθλων της, σε μία κίνηση καλής θέλησης, εξαιτίας του μικρού χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μεταξύ της κλήρωσης και του αγώνα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ