ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει 70.000.000 ευρώ για Μίλερ

Football - Bayern Munich v FC Barcelona - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Allianz Arena, Munich, Germany - 12/5/15
 Bayern Munich's Thomas Muller celebrates scoring their third goal
 Reuters / Kai Pfaffenbach
Football - Bayern Munich v FC Barcelona - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Allianz Arena, Munich, Germany - 12/5/15 Bayern Munich's Thomas Muller celebrates scoring their third goal Reuters / Kai Pfaffenbach REUTERS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον Τόμας Μίλερ και είναι έτοιμη να δώσει 70.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ τον γνωρίζει καλά και θα τον ήθελε στο ρόστερ της ομάδας του. Μάλιστα, είναι έτοιμος να... απλώσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον δει υπό τις οδηγίες του. Ο Τόμας Μίλερ αποτελεί διακαή πόθο του Ολλανδού προπονητή, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στη Μπάγερν Μονάχου και ξέρει πόσα μπορεί να προσφέρει.

Σύμφωνα με το "Kicker", οι "κόκκινοι διάβολοι" προτίθενται να δώσουν 70.000.000 ευρώ στους Βαυαρούς για τον διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό, ενώ και η εφημερίδα "The Star" αναφέρει πως ο παίκτης βρίσκεται στο μυαλό του έμπειρου κόουτς και θέλει να τον φέρει στο "Ολντ Τράφορντ".

Βέβαια, οι Βαυαροί δεν είναι τόσο ζεστοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον παίκτη, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα ποντάρει πολλά πάνω του και αποτελεί βασικό γρανάζι στην γερμανική μηχανή.

Μάλιστα, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε ανέφερε πως "ο Μίλερ δεν είναι προς πώληση. Οι Άγγλοι συνάδελφοί μας δεν μπορούν να ξοδέψουν όλα τα λεφτά τους.

Είναι δύσκολο. Όλοι ξέρουν τον παλιό μας φίλο, τον Λουίς Φαν Χάαλ. Είναι αρκετά ξεροκέφαλος σε τέτοια θέματα. Ίσως νομίζει ότι υπάρχει τιμή που η Μπάγερν θα αρχίσει να διαπραγματεύεται, αλλά δεν υπάρχει τιμή. Ο Τόμας Μίλερ έχει τέσσερα ακόμη χρόνια συμβολαίου.

Δεν υπάρχει κανείς, εδώ ή οπουδήποτε αλλού, που να μπορεί να μου εξηγήσει για ποιο λόγο θα έπρεπε να πουλήσουμε τον Μίλερ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ