ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε ελεύθερο τον Ιμπραχίμοβιτς

United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
United's Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring the opening goal during the English League Cup final soccer match between Manchester United and Southampton FC at Wembley stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 1,5 χρόνο, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος την Πέμπτη.

Τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν αποτελεί από το απόγευμα της Πέμπτης παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σουηδός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι "κόκκινοι διάβολοι" μέσω των social media τους.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε στη λύση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με άμεση ισχύ", τονίζεται χαρακτηριστικά.

"Τα σπουδαία πράγματα φτάνουν κι αυτά στο τέλος τους και ήρθε η ώρα να προχωρήσω μετά από δύο σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ τον σύλλογο, τους φιλάθλους, την ομάδα, τον προπονητή, το επιτελείο και όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί μου αυτό το μέρος της ιστορίας μου", ήταν το μήνυμα του ίδιου του Ιμπραχίμοβιτς στο instagram, με μία επική φωτογραφία του ως... άγιος να κάνει μπραντεφέρ με τον διάβολο.

Η ανακοίνωση έρχεται ως συνέχεια της διαρροής σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο 36χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, με την ανακοίνωση να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Η καριέρα του Ιμπραχίμοβιτς στο "Ολντ Τράφορντ" ολοκληρώνεται μετά από 1,5 σεζόν (αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν) και 53 εμφανίσεις με 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μία ρήξη χιαστού που ουσιαστικά την έφερε πρόωρα στο τέλος της και τρία τρόπαια: το League Cup, το Super Cup και το Europa League.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ