ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κάρικ

Η Γιουνάιτεντ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κάρικ

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 34χρονο, Μάικλ Κάρικ, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κρατώντας τον στο "Ολντ Τράφορντ" και τα επόμενα χρόνια, όμως πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Στο "Ολντ Τράφορντ" θέλει να κρατήσει τον Μάικλ Κάρικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό διαμήνυσε η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" στην πλευρά του 34χρονου άσου, αλλά πρώτα θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τον καινούργιο προπονητή, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να θεωρείται από πολλούς ως ο διάδοχος τους Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Κάρικ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ανησυχούσε ότι δεν θα γινόταν κάποια κίνηση από την πλευρά της ομάδας του για να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Παρ' όλα αυτά, η Γιουνάιτεντ θέλει να τον κρατήσει και το κατέστησε σαφές στον ίδιο, όμως αυτό θα συμβεί εφόσον ξεκαθαρίσει ποιος θα κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Ο πρώην άσος των Γουέστ Χαμ και Τότεναμ, δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική της Κίνας και τα χρήματα που προσφέρουν εκεί, διότι θέλει να παίζει σε υψηλό επίπεδο και να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, στην οποία αγωνίζεται από το 2006. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ