ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ... διέγραψε τον Σβάινσταϊγκερ από τον ισολογισμό

Η Γιουνάιτεντ... διέγραψε τον Σβάινσταϊγκερ από τον ισολογισμό

Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αποτελεί παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο. Πόσο θα κοστίσει ο Γερμανός μέσος στους "κόκκινους διαβόλους".

Εκτός ομάδας ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο τέθηκε ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ μετά από τη δημοσίευση των στοιχείων του ισολογισμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως έγινε κατανοητό, η αξία του Γερμανού μέσου αφαιρέθηκε από τη συνολική αξία του ρόστερ της πρώτης ομάδας στα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, έστω κι αν δεν κατονομάστηκε επίσημα.

Στα αποτελέσματα του ισολογισμού αναφέρεται ότι "τα ειδικά κόστη για το έτος ανήλθαν σε 17.900.000 ευρώ, ενώ 7.900.000 σχετίζονται διόρθωση στις εγγραφές ποδοσφαιριστών, σχετικά με τη μείωση της τρέχουσας αξίας ενός παίκτη που πλέον δεν λογίζεται μέλος της πρώτης ομάδας".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν υπολογίζει στον πρώην αρχηγό της εθνικής Γερμανίας και γι' αυτό τον έστειλε να προπονείται με την ομάδα κ-23, χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται στους αγώνες της, αφού ο Πορτογάλος θέλει να βλέπει να αγωνίζονται εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές που ίσως αξιοποιήσει στο μέλλον.

Την ώρα που ο σύλλογος τον παραχωρούσε ακόμα και με 2.400.000, ο 32χρονος μέσος υποστήριζε: "Θα είμαι έτοιμος όποτε ο σύλλογος με χρειαστεί". Η επιθυμία της Γιουνάιτεντ να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο των 11.800.000 ετησίως ήταν τέτοια, που στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου παραχωρούσε τον ποδοσφαιριστή ακόμα και δωρεάν, ωστόσο καμία ομάδα δεν βρέθηκε να καλύψει τις απολαβές του.

Ο Σβάινσταϊγκερ "κάθισε" στο συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2018 και θα κοστίσει ακόμη 24.000.000 εάν το εξαντλήσει, εκτός εάν τον Ιανουάριο αποδεχθεί πρόταση από το MLS ή κάποια άλλη ομάδα που τον θέλει, αποχωρώντας χωρίς αντίτιμο από το "Ολντ Τράφορντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έσοδα ρεκόρ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ