ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ δεν συμπληρώνει λίστα για το "γκολ του μήνα"

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 20:  Paul Pogba of Manchester United celebrates after scoring the opening goal from the penalty spot during the UEFA Europa League Group A match between Manchester United FC and Fenerbahce SK at Old Trafford on October 20, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Πογκμπά-Μαρσιάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε μόλις μία φορά μέσα στον Οκτώβριο για το πρωτάθλημα και διεξαγάγει διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ του μήνα!

Η καθιερωμένη ψηφοφορία για το "γκολ του μήνα" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε ιδιαίτερες διαστάσεις τον Οκτώβριο.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" σκόραραν μόλις μία φορά σε αυτό το διάστημα στο πρωτάθλημα κι έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου επιστράτευσαν ό,τι άλλο γκολ βρήκαν, για να συμπληρώσουν μία αξιοπρεπή λίστα. Δεν τα κατάφεραν, αφού επέλεξαν έξι τέρματα για την ψηφοφορία, αντί για οκτώ που επέλεγαν τους προηγούμενους μήνες.

Το μοναδικό τέρμα στην Premier League είναι το φαλτσαριστό σουτ του Αντονί Μαρσιάλ στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Στόουκ. Ακολούθησαν τρία παιχνίδια δίχως γκολ (0-0 με Λίβερπουλ, 0-4 από Τσέλσι , 0-0 με Μπέρνλι) και γι' αυτό επιστρατεύτηκε το 4-1 επί της Φενέρμπαχτσε στο Champions League και συγκεκριμένα τα γκολ των Πολ Πογκμπά και Τζέσε Λίνγκαρντ.

Στη λίστα βρέθηκε και το γκολ του Χουάν Μάτα που έκρινε το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο League Cup και από εκεί και πέρα, υποψήφια (όπως συνηθίζει πάντως η ομάδα) είναι ένα γκολ από την ομάδα κ-23, του Τζο Ράιλι κόντρα στην Τότεναμ, και ένα από την κ-18, του Ταχίτ Τσονγκ κόντρα στους Γουλβς!

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση σκόρπισε... γλέντι στο twitter:









TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ