ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"H Γιουνάιτεντ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του Ιμπραχίμοβιτς"

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic leaves the field with an injury during the Europa League quarterfinal second leg soccer match between Manchester United and Anderlecht at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Thursday, April 20, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Express", οι διοικούντες την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενημέρωσαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πως δεν πρόκειται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Παρελθόν απ' το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποτελέσει κι επίσημα την 1η Ιουλίου ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Daily Express", οι διοικούντες τους "Κόκκινους Διαβόλους" ενημέρωσαν τον Σουηδό επιθετικό πως δεν πρόκειται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο.

Καθοριστικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε το γεγονός πως ο 35χρονος στράικερ θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Ιανουάριο λόγω του σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού) που υπέστη στο δεύτερο προημιτελικό του Europa League με την Άντερλεχτ.

Σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ ανανέωνε το συμβόλαιο του "Ίμπρα" θα έπρεπε να του καταβάλλει το ποσό των 22.000.000 ευρώ για συνεργασία ενός έτους. Ένα υπερβολικά σημαντικό ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της "Daily Express" φέρνει ως παράδειγμα τον Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος αποκτήθηκε ύστερα από ένα σοβαρό τραυματισμό, έστω και με τη μορφή δανεισμού, πληρώθηκε αδρά, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά, ο Ιμπραχίμοβιτς μετρούσε 28 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ