ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η φοβερή "μπηχτή" του Ιμπραχίμοβιτς για την Άρσεναλ

Η φοβερή "μπηχτή" του Ιμπραχίμοβιτς για την Άρσεναλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 τη Σαουθάμπτον στον τελικό του "Wembley", κατέκτησε το League Cup και ο σκόρερ του νικητήριου γκολ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, δεν παρέλειψε να αφήσει τη "σπόντα" του για την Άρσεναλ.

Ήταν αυτός που άνοιξε και "σφράγισε" το δρόμο για την επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Σαουθάμπτον με 3-2. Ο Σουηδός επιθετικός, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, πέτυχε δύο γκολ και η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το League Cup Αγγλίας, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι σε επτά μήνες κέρδισε αυτό που άλλες ομάδες δεν έχουν κερδίσει σε δέκα χρόνια.

"Είμαστε καλά, οι νίκες έρχονται. Μετά από επτά μήνες εδώ, έχω δύο τρόπαια με αυτή την ομάδα. Υπάρχουν ομάδες που δεν το κατέκτησαν για δέκα χρόνια. Έχουμε κερδίσει, ο,τι κέρδισαν σε δέκα χρόνια. Οπότε, είμαι χαρούμενος με αυτό. Ήρθα εδώ για να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω, και το κάνω. Ήρθα εδώ για να κερδίζω και θέλω να συνεχίσω να το κάνω. Όσο περισσότερο νικώ, τόσο περισσότερο ικανοποιημένος είμαι", υποστήριξε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σε ποια ομάδα, ωστόσο, απευθύνθηκε; Σύμφωνα με τη "Mirror" στην Άρσεναλ. Κι αυτό γιατί οι "gunners" έχουν κατακτήσει δύο φορές το συγκεκριμένο τρόπαιο, αλλά όχι και πρόσφατα. Συγκεκριμένα το 1987 και το 1993.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ