ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το Νο 9 στον Ιμπραχίμοβιτς, το "6" ελεύθερο για... Πογκμπά;

Το Νο 9 στον Ιμπραχίμοβιτς, το "6" ελεύθερο για... Πογκμπά;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τα νούμερα που θα φορούν οι παίκτες της αυτή τη σεζόν, με το Νο 9 να περνάει από τον Μαρσιάλ στον Ιμπραχίμοβιτς. Χωρίς κάτοχο το Νο 6 που παραπέμπει σε... Πογκμπά!

Τη φανέλα με το Νο 9 θα φοράει τη φετινή σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον περσινό της κάτοχο, Αντονί Μαρσιάλ, να "βολεύεται" με το Νο 11 και τον Μέμφις Ντεπάι να κρατάει τη "βαριά" φανέλα με το Νο 7 που έχουν φορέσει στο παρελθόν μεερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του συλλόγου (Τσάρλτον, Μπεστ, Καντονά, Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο).

Ο Μάρκους Ράσφορντ φορούσε το Νο 39 όταν έκανε το "ξεπέταγμα" στην πρώτη ομάδα τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά πλέον θα έχει το Νο 19 (τα χρόνια ζωής που θα κλείσει τον Οκτώβριο) ενώ όσον αφορά στα άλλα δύο σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα της Γιουνάιτεντ, ο Μχιταριάν πήρε το "22" (το "10" που είχε στην Ντόρτμουντ είναι καπαρωμένο από τον Ρούνεϊ) και ο Μπεγί το "3".

Όσον αφορά στον Χουάν Μάτα, διατήρησε το Νο 8 στην πλάτη, παρά τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί κάποια στιγμή από το "Old Trafford" καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Φυσικά, αυτό που έκανε αίσθηση σε όλους είναι πως το Νο 6 (το είχε πέρυσι ο Τζόνι Έβανς που πήγε στην Γουέστ Μπρομ) έμεινε χωρίς κάτοχο, με τους φανς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους μέσω των social media, θεωρώντας πως αυτό έγινε εσκεμμένα είναι επειδή η Γιουνάιτεντ περιμένει να υπογράψει σε αυτήν ο Πολ Πογκμπά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ