ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ βλέπει Μουρίνιο... δεκαετίας

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ βλέπει Μουρίνιο... δεκαετίας
© EPA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζει στο ξεκίνημά του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι διοικούντες την ομάδα βλέπουν την... αφεντιά του 53χρονου να διαδέχεται επάξια τον Άλεξ Φέργκιουσον και να παραμένει στον πάγκο της για τουλάχιστον μια δεκαετία!

Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να μην έχει καταφέρει να “στεριώσει” σε ομάδα για διάστημα μεγαλύτερο των τριών ετών, ωστόσο οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Άλεξ Φέργιουσόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” θεωρεί πως ο Πορτογάλος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μείνει στο προπονητικό “τιμόνι” της ομάδας για περισσότερο από μία δεκαετία! Κάτι το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ίσχυε για τους Ντέιβιντ Μόγες και Λουίς Φαν Χάαλ, όταν εκείνοι προσλήφθηκαν.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται εντυπωσιασμένοι από τον εκλεπτυσμένο τρόπο με τον όποιο δουλεύει ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι. Όλα αυτά, τη στιγμή που, ως γνωστόν, ο 53χρονος δεν έχει πραγματοποιήσει ικανοποιητικό ξεκίνημα στο “Ολντ Τράφορντ” και οι “μουρμούρες” έχουν κάνει από καιρό την εμφάνισή τους.

Όσον αφορά το τελευταίο, στα συν του Πορτογάλο πρέπει να προστεθεί το γεγονός των τελευταίων δέκα διαδοχικών αγώνων δίχως ήττα, με την εικόνα της ομάδας, όμως, να εξακολουθεί να μην πείθει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μουρίνιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο τον περασμένο Μάιο, όταν αντικατέστησε τον Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Μάντσεστερ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και στις Μπενφίκα, Λεϊρία, Πόρτο, Τσέλσι (δύο φορές), Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν σήμερα: Το πρώτο γκολ του Καντονά με τη Γιουνάιτεντ
Περισσότερα γκολ στο 2016: Ο Ζλάταν μία ανάσα από τον Σουάρες
Εμπλοκή Γιουνάιτεντ και Ρούνεϊ σε ζήτημα φοροδιαφυγής
Η εθνική Αγγλίας ψάχνει προπονητή με αγγελία και ένα συγκεκριμένο... προσόν
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ